Beachbabe

2008-05-30
... var jag inte, men kul var det iallafall. Så kallad "fri gympa" på Långöstranden med klassen, vilket innebar beachvolleyboll tills man inte ville mer och sen var det bara fritt fram att lägga sig på stranden. Jag hade med mig min älskling också som support. Han hittade några av sina egna vänner och kunde därför spela med dem - trevligt trevligt. Han var racksingens bra på det också vilket smärtade lite när jag själv vid flertalet tillfällen fick bollen att åka bakåt.. hm. Det blev alltså en hel del solande och jag måste säga att det satt rätt fint. Sol och avslappning och minsann om jag inte somnade ett par minuter? Somnade till en hel skolklass med japaners skönsång - skojar inte. Lustiga människor var de iallafall som satt i en ring på varsin tidning och sjöng japanesiska sånger. (Ja, de sjöng faktiskt vid flertalet tillfällen "tjing-tjong")  Men med jordgubbar, mackor, saft, vänner och pojkvän kan dagen inte bli mycket bättre.

Stockholm imorgon. Se till att sakna mig ordentligt i Karlskrona nu. Kommer tillbaka på söndag eftermiddag. =) Kiss- konsert och allmänt shoppande för pengar jag inte riktigt har haha. Tjupp.

Fel i rätten

2008-05-28
Igår skulle klassen på mysigt studiebesök på en rättegång i Tingsrätten här i Karlskrona, men smidiga som de var så hade de bokat in både och och Jändelskolan samtidigt och eftersom att de åkt buss och inte vi så fick vi så vackert promenera bort igen och komma tillbaka vid ett annat tillfälle. Jag, Emma och Jasmine fick lov att gå med treorna nästa dag istället. Alltså idag. Vi kom dit, efter att ha stigit upp okristligt tidigt och tagit bussen, och fick sedan sitta och vänta av en halvtimme och ta oss en kik på häktningsrummet. wow... not. Sedan var det dags! Vi fick komma in i rättssalen efter mycket väntan och... så bestämmer sig åklagaren för att det är "stängda dörrar" som gäller. Vi åker ut efter fem minuter och får helt enkelt försöka boka in en annn tid. Igen. Till vår söta samhällslärare köper vi en Piggelin för att lindra besvikelsen. =) Han blidde glad. Men nu är det engelska- time och man får väl se om det är just min redovisning som kommer upp idag. Det får bli en surprise.

Student coming up

2008-05-27

Nedräkningen pågår, ledighetsansökan är inlämnad och beviljad. Den 12/6 tar min älskling studenten och vet ni vad? Jag har faktiskt hittat en present till honom (äntligen). Kanske är det inget som är lika romantiskt och fint som vad Isa gav till Martin när det var han som skrikandes och tjoandes färdades på ett gren-beklätt släp. ^^ Men jag är säker på att han kommer att uppskatta det. Iallafall litegranna? x) tss.. Klänningen jag köpt är jag så stolt över att jag säkert provat den framför spegeln en fem- sex gånger. Inköpt på Breeze för en nystruken 500- lapp och inte ett öre mer eller mindre. Skorna däremot (supersöta och vita med broderade vita blommor med ett fint band runt vristen) var fantastiskt billiga. 129:- på Indiska. Det som är så härligt är att jag fått jättevackra smycken av min babe, långt tidigare, som passar perfekt till detta. För en gångs skull kommer jag att vara helt nöjd med hur jag ser ut. Yaay.


Lördag...

2008-05-17
.. är det idag ja. Och en ganska bra sådan om jag får säga det själv =) Tjänade 300:- på att sälja lite småsaker och sen åker Simon och jag och handlar litegranna ^^ Det blir grillkväll ikväll lalalaa. Ska bi himla trevligt. Kanske upp emot en tio pers kanske? Ja, men vi får väl se. Trevligt är nyckelordet. Det enda problemet x2 jag har är väl att jag måste hitta ett par skor till min lilla drömklänning jag köpt till älsklingens student och det andra är ... ja, studentpresenten x) Får väl se vad jag kan bli kreativ nog att hitta på.

Och du din dumsill som vet vem du är.. ville bara berätta för dig att numer finns du inte i min mobiltelefon eller på msn. Och vet du vad? Det känns bra. Plain bra. Så ta dig i brasan om du mot förmodan har en sådan, ditt omanliga kreatur. Puss. Låt det vara mina sista ord. Nästan.

Känslan för veckan:
Instängd


Kom värme, kom

2008-05-16
... och värmen kom. Allting känns plötsligt mycket bättre =) I onsdags var jag förresten på Portens (min gamla skola, grundskola) uppsättning av musikalen Little Shop of Horror. De var helt fantastiska måste jag säga. Simon tyckte också att de var jätteduktiga! Orkestern spelade super även om ni kom av er lite ibland, men Krizze you were great. ;) I kören hade vi en massa go'ingar <3 och Loppan, vi måste träffas snart. Du fick mig nästan att gråta sen efter showen. ^^ Efter sex föreställningar hoppas jag att ni också är lika nöjda som publiken som såg dem.

Just nu sitter jag i sängen och förbereder mig för en lång skoldag. Lite sådär extra lång av någon anledning som jag inte riktigt tycker om, men det ska nog gå. Efter det ska jag ut till Jämjö där vi har ännu en födelsedags-vuxen nämligen Simons pappa. Grattis på dig =)

Kyliga solstrålar

2008-05-12

Det efterlängtade solskenet värmde visst inte lika mycket som jag skulle velat att det gjort. Dagen började uruselt redan mitt i natten. Tjurerier över petitesser faktiskt. Och vart har det lett mig? Jo, till att sitta ensam i en soffa hemma hos mig själv och bara tycka att allting är tråkigt. Här kommer jag få sitta ensam tills att det blir dags att gå och lägga sig. Känns inte otroligt bra. Ibland vill jag bara hata mig själv, men jag låter bli för andras skull.


Tha Kitkat is back :)

2008-05-11
Inte för att jag tror att ni ens saknade mig en sekund när jag varit i Skåne hela helgen. Antagligen var det väl inte ens någon som visste om det x) Men iallafall så  bodde jag med familj och Simon hos kussarna och hade det ganska trevligt. Väldigt trevligt för att vara ett villaområde utan egen kiosk ^^ Jag och älsklingen tog tåget både dit och hem medan resten av familjen åkte bil. På vägen tillbaka hade jag och min kära mor trasslat till det lite och fått för oss att tåget gick en timme tidigare än den gjorde. Så vi hamnade på fel tåg, som bara gick till Malmö. Så där vandrade vi runt i en timme och njöt lite av solen innan det bar av hemåt. Så nu ligger jag här i sängen och längtar tills morgondagen då jag kan njuta av ännu mer solsken. ;)


Men öh neje x)

2008-05-08
Känns som att det blir en massa citerade citat här :) Jaa, jag tycker om att skriva ordet citat. Men för er skull låter jag nog bli att köra en massa inklistrade texter här, ni har ju förmodligen redan läst dem. Okej, satsradning men whatevvah ^^ Remember att jag länkade till en killes blogg? Romantiska-hrmhrm suuuperromantiska-bloggen? Iallafall, han och jag hade pratat om någonting om en bild han hade som display pic. (Vad heter det på svenska? xD... visningsbild!!) och då hade han uttalat sig om att en av hans vänner blivit avundsjuk på honom (ja, bilden föreställde honom själv och hans prinsessa) men jag hade sagt att jag inte var avundsjuk på honom. Bara på henne.Och tja, sen hade jag lagt till "På hennes hår och skor" fast med lite fler tryckningar på enter. Hej msn<3 Och detta vidarebefodrar han till sessan som skriver i sin egen blogg:

Tyvärr (eller kanske inte) så är det inte bara jag som får folk på fall, en tjej som Pierre känner via nätet stötte på honom nyss O.o Han hade skickat bilden även till henne och sagt att Anthony hade blivit avundsjuk på honom, varpå hon svarar att hon inte är det... bara på mig. Det här är ju inte bra, om folk ska börja upptäcka hur underbar han är och försöka sno honom > < Hon har även en blogg och där länkade hon till hans blogg och beskrev den så här:

(här följde alltså min udda beskrivning you know)
Så nu måste jag skriva med feta bokstäver:

Lulu! :) Jag stötte inte alls på din drömprins, haha. Skulle inte ens tänka tanken. Fröken själv är förlovad och grejer och antagligen så missade (dumsill) han att ta med att jag skrev att jag var det på ditt hår och dina skor x) Känns lite udda. Lät ju helt fel. Men å andra sidan så är jag lite fel ibland. Men jo han är helt sjukt kul att prata men så fina saker han säger och skriver om dig så tror jag inte att du behöver oroa dig ens en nanosekund (eyy yo naturarord!). Han är så sjukt DIN för alltid. Wish you the best of luck, milady. / Kitz

Födelsedags... vuxen(?)

2008-05-04
Idag var det upp tidigt som gällde för att sjunga för Simons mamma som fyller år idag! =D Återigen stort grattis på den drömmamman! Med den lilla trudelutten bjöds det även kaffe och smörgås + två fina paket på en bricka i sängen. Trevligt. Själva inledde jag och Simon dagen med en mysig frukost ute i solen på altanen och sedan var det dags för en lång cykeltur. Jag har alltså kört ut min cykel till Jämjö all for him haha. Födelsedagsfikan hägrade när vi kommit tillbaka och nu.. ett par timmar senare sitter jag här och tittar på en trevlig men meningslös film. Ska fortsätta med det. Godnatt på er =)

Manlighetskvoten :)

2008-05-04
Efter över fem timmar i ett garage igår hade jag fyllt upp veckans kvot av manlighet - vilket jag annars gör genom att spela udda datorspel och säga någonting om datorer som någon av mina andra vänner inte förstår sig på. Men i garaget var det Operation Upprustning av Cyklar som gällde. Men nej, nu är det Pokémon-tittande som gäller =)

image20

Klagobåset har öppet

2008-05-02
Jag har alltså seriöst fått in klagomål på att min blogg inte rör något speciellt ämne. Då muttrade jag något (förhoppningsvis...) ohörbart och konstaterade sedan att de personerna måtte vara bra pantade som faktiskt fortsätter att läsa just min blogg då. Men tillbaka till klagandet. Bara för att jag inte är en wannabe-modeskribent eller inte har ett "fantastiskt" underverk till barn att skryta om .. eller varför inte har världens mest fantastiska sinne för humor - så betyder inte det att jag inte får lov att skriva en blogg om just mitt liv och vad som händer i det. Det finns ingen (mer än min högst älskade fästman.. oh my god <3) som faktiskt har någon direkt skyldighet att läsa min blogg. Men vad vore världen utan all klagan? =) Puss i ljumsken på er fyra som aldrig ger er. Ni har klagan ut till fingerspetsarna!

image19

Valborg pt. II (lite i efterhand)

2008-05-01

Valborg var mysig och gick mest ut på att äta mat och dricka cider, typ hela kvällen, men jag klagar absolut inte. Det var faktiskt riktigt trevligt. =D Hur var din? Måste förresten dela med mig av en sak - lite sådär "okej du har blivit lurad for sure", men ändå. Alltså, jag och mah baby har handlat på Tv-Shop x) Fett med lättlurade-vuxen-poäng för det. Nåväl, man lär väl se om det var något att ha när den/det väl kommer på fredag i ett litet paket =^_^=
Krizze! Klart att du får/måste prova. You're gonna love it honeypie. <3


Min profilbild