TGIF

2011-02-18
Thank God it's Friday.

Jag slutar om 1,5 timme och då blir jag hämtad i min pumpavagn (V40) av min drömprins. Inga speciella planer ikväll pga bristande inspiration och ekande plånböcker. Imorgon ska dock kärleken iväg på fest och jag kommer att vara strikt upptagen med att göra absolut ingenting. Kul för mig. (Paus à la Borat) Not.

Vad ska ni göra i helgen?

16 februari

2011-02-16
Häromdagen var det Alla Hjärtans Dag och minsann, var det mysigt? It sure was.

Igår fick jag hjärtans-presenten av min älskling och han sa att det skulle vara en liten liten grej. Det var bara typ de snyggaste stövlarna jag sett, någonsin, och nu har jag dom på fötterna. Så fantastiskt söt är han! Jag älskar skor och det är ingen hemlighet. Man kan helt enkelt inte ha för många par i garderoben.

Idag var det meningen att jag skulle vara lite extra housewife:ig och laga en tjusig middag till min karl men, också utan överraskningar, slutar det med att han kommer få laga mat. Jag kan stå för efterrätten. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag är kulinariskt efterbliven. Fråga inte vad det blir för efterrätt bara, så kan jag låtsas att det är någon sjukt komplicerad parfaît.

I skrivande stund är det 93 minuter kvar tills jag slutar och får gå hem... eller iallafall till Hemköp. What to do, what to do?

Soffelisoffa

2011-02-11
I haz a sofa

Eller snart iallafall. Nu på söndag så kör vi en liten runda med släpet för att hämta den. En tjusig liten 3-sitsare så att jag äntligen kan sitta bredvid my man när vi spelar eller kollar på film istället för att sitta två kilometer bort i en fotölj.  Den är svart, men TG-klädseln-är-avtagbar för jag vill ha den i grått.



Blir en liten tur till Karlshamn med släp, så hoppas på fint väder. Så himla tråkigt annars. Hur som haver, idag är det äntligen fredag och den här kvällen ska spenderas hos John under kodnamn "Chillkväll". Imorgon däremot blir det först frisören eftersom att det är dags att förklara krig mot mitt hår. Efter det middag hos kärlekens farmor och farfar för att fira en styck födelsedag. Söndag, som sagt, Karlshamn och efter det blir det kanske till och med lite fint fikabesök. Håller tummarna.

Nu ska jag planera litegrann och googla ihjäl mig.

505

C'est la vie

2011-02-10
God morgon lilla bloggen!

Idag är jag på ett strålande humör trots att det inte är mycket som har gått rätt idag. Började morgonen med att bli vettskrämd av att väckerklockan går igång, ser en liten fyrfota siluett som kissar i hallen (faaaan!) så jag får sätta mig där med en skurborste innan jag trillar in i duschen och sedan slår nytt världsrekord i sminkning. Rydell däremot, sover och är omöjlig att putta upp förrän 10 minuter innan vi ska köra.

Utanför är det mulet, snöblaskigt och grått. Men det gör inget!

Solstråle

2011-02-09
Jag och min stora kärlek har varit tillsammans i 13 månader denna härliga februaridag. Det var så himla vackert väder idag att jag till och med gick på en liten solo-promenad på lunchen idag, ackompanjerad av min kamera. Jag tog en enda bild och man såg ingenting på den. Och vet ni varför? Jo, för att den var tagen rakt mot solen! Solen! Det var soligt ute. Faktiskt så var det ganska varmt där solstrålarna föll och hujedamig vad jag mös.

En annan solstråle kom och hämtade mig efter jobbet idag. Dags för lite månadsfirande à la oss. Det blir makaroner och stekt falukorv, haha. Till efterrätt ska jag se vad jag hittar i skafferiet som är fullpumpat med socker och helst choklad på samma gång. Aktiviteterna för kvällen kommer att ske i tv-spels-zonen. That's the way, ahaa ahaa, I like it, ahaa ahaa.

Det är förövrigt 507 dagar kvar...

I'm bored

2011-02-09


and puffy

and hungry

but mostly bored...

Fitnessfestivalen - Bilder

2011-02-09




    

  











Thanks wind...

2011-02-08


... you've totally raped my hair.

Regn

2011-02-04
Morgonblogg har guld i.... nää. Här ligger jag i sängen med en liten katt på magen. Det andra lilla yrvädret springer omkrig med sin tratt och ställer till oreda för fulla muggar. Nu när de har fått frukost är de mina små kelgrisar, iallafall tills de kommer på att det inte är så värst tufft att gosa med matte. Lite tuffare att gosa med husse, men såhär dags är han redan på jobbet så det blir lite mission impossible. Jag vaknar lagom missnöjd för att jag inser att jag måste GÅ till jobbet, trots huvudvärk och onda knän. Och regn. Detta förgrymmade regn. Visst ska man kanske inte klaga nu när det äntligen inte snöar mer, men REGN? Hur som helst, när (om) jag kommer fram till jobbet så ska jag ta och klura ut en liten Månadens Uppgift iallafall. Om den skulle innehålla paraplyer och anti-regn-danser så kan ni ignorera den då jag med största sannolikhet fått ett regnrelaterat psykbryt.

Min profilbild