Update

2009-10-30

Life back on track.
Initiates recovery.


Svenska Hollywoodfruar

2009-10-19
Tack söta rara SVT för den här parodin som bara måste älskas. Jag var en av dom som naturligtvis började kolla på Svenska Hollywoodfruar när det komer eftersom att jag undrade vad det nu var för skräp de hittat på. Sedan kunde jag inte sluta titta för att det hela var så pinsamt fult. Undrar vad folk i andra länder måste tro om svenskar om det är så vi är representerade ;) haha

Här är iallafall del 1 och 2 på SVT's parodi på det hela. Klockrent.





Reminder

2009-10-19
Bara en liten reminder om hur bra humor jag har...



Awesomeness needed.

2009-10-18
Har för mycket att göra - får inget gjort


Vad jag behöver.

Reklam

2009-10-17

Jag är en sucker för rolig eller ful reklam. Visst en del av de reklamfilmer jag hittar är typ på holländska men de är lika kul för de. Förövrigt är de flesta länders reklam roligare än Sveriges eftersom att dom inte lägger ner "stötande" reklam hela tiden. Och med stötande... ja, vi vet ju alla vad som menas med det i Sverige -.-'' ALLT.

Bilreklam alltså :')


Detta är alltså en kaffereklam där de två tanterna helt enkelt snackar.. som om de vore svarta rappare ;)


Declan

2009-10-16
"den som väntar på något gått"

Ibland är jag förbluffande bra på svenska alltså.


Det var inte det jag tänkt dela med mig av idag faktiskt. Istället tänkte jag visa er den här videon och förhoppningsvis kan ni bortse från den spanska texten som är där av någon anledning. Jag ville ju ha en video där han själv var med och inte någon som små förälskade 10 åriga tjejer gjort där de bara har blinkande bilder på blommor och trasiga hjärtan med texten "rosen är röd, utan din kärlek är jag död!!!1! du betyder!!1!!1!" eller något annat lika störigt.

Declan Galbraith sjunger I'll be there (med spanska subs :D)


Proof of life

2009-10-15
Läkare som hittat lincensen i Kellogspaket, stick i fingret, blodstöld och en massa klämmande och kännande. Allt bara för att konstatera att jag är frisk från mexikanaren nu. Men när sjukdomen gick tog den även med sig större delen av mitt immunförsvar :') så jag åkte på något annat istället. Men nu när det också går över borde allt vara fina fisken. Fisk och fisk... yuck.

Har förresten uppdaterat bloggens utseende litegrann. Är inte riktigt färdig än, men den som väntar på något gått. Ja, tryck på F5 om du fortfarande ser mig göra fula miner i headern till en rosa bakgrund.

Ska krypa ner i sängen nu, utan en god bok.... det blir läxor istället. Omöjligt att ta igen såhär mycket o.o

Rosa överallt :3 undrar hur det blev så? Needs more green.


Ursäkta?

2009-10-12
Vad fan är det som har hänt med min blogg? Den förstör ju inte sig själv om man inte pillar på den - och jag har inte pillat på den! Har spenderat den sista halvtimmen med att googla hur man rättstavar koder, vilket vanligtvis inte ska behövas eftersom att jag inte ändrar dom själv.

Din jävel.

Nu har jag bytt lösenord.

Sardinskål

2009-10-11

Imorgon kan jag äntligen gå till skolan ingen. Känns visserligen inte som det bästa jag kunnat tänka mig men visst visst. Är för övrigt matt som en liten luden ostbåge i en skål sardiner (jojo, det är illa det du) så vi får väl se om energin räcker hela dagen eller inte. Det tär på en att vara sjukling.

Vi har förresten mössprovning imorgon, då kanske man äntligen fattar att man faktiskt ska ta studenten det här året! För det kan jag ju dela med mig av att jag inte fattat hittills. Det är ju de stora barnen som gör det, inte vi som är födda 1991.

Jag orkar inte skriva så mycket, hade mest tänkt dela med mig av att jag lever och att jag nog kommer att fortsätta med det. Ska ta hand om mitt nackont nu.

Bai


Sardinskål

2009-10-11

Imorgon kan jag äntligen gå till skolan ingen. Känns visserligen inte som det bästa jag kunnat tänka mig men visst visst. Är för övrigt matt som en liten luden ostbåge i en skål sardiner (jojo, det är illa det du) så vi får väl se om energin räcker hela dagen eller inte. Det tär på en att vara sjukling.

Vi har förresten mössprovning imorgon, då kanske man äntligen fattar att man faktiskt ska ta studenten det här året! För det kan jag ju dela med mig av att jag inte fattat hittills. Det är ju de stora barnen som gör det, inte vi som är födda 1991.

Jag orkar inte skriva så mycket, hade mest tänkt dela med mig av att jag lever och att jag nog kommer att fortsätta med det. Ska ta hand om mitt nackont nu.

Bai


stavfel och manskod

2009-10-08
Ja det där med att sitta vid datorn har det ju inge blivit så mycket med eftersom att mitt huvud har straffat mig om jag så mycket som tänt taklampan, men nu jeflar är det på bättringsvägen. Otroligt skönt. Och om jag stavar som en kratta så är det ör att jag fortfarande har svårt att riktigt koncentrera mig på någonting, men hellre det än när mitt balanssinne var helt off. Det varl itel äskigt faktiskt. Varje gång jag blundade kändes det som att falla från ett höghus. Och fick jag för mig att gå upp för att hämta någonting hamnade jag ganska kraftigt mycket mer åt vänster än jag tänkt mig. Fick krypa tillslt, men ävne det vinglade. o.o

Jag har suttit här och varit lite halvmedveten om världen idag. Pappa kom hem helt plötsligt och jag ble jättechockad, vaför skulle någon komma hem typ fem över 12?! men det visade sig vara så att klockan var fem vöer 4. hur det gick till har jag ingen aning om, för jag har inte sovit bort eftermiddagen idag nämligen.

Jag hasade mig precis ner för trappan, gjorde ett grymtande ljud åt elektrikern (frmodligen ett hej) och släpade mig upp igen med ett glas juice. väl uppe för trappan insåg jag att jag inte var säker på om det där var elektriker förrän pappa utbrister tjeenare hansemannen. Förmodligen manlig kod för: Hej Hans.

Sorry för alla eventuella stavfel men jag kan itne korrekturläsa texten för bokstäverna är för små för att inte raderna ska gå ihop och bli ett enda stort huvudvärksorsakande blurr.

Jag lever fortfarande

2009-10-06

Det som inte dödar härdar.

Borde vara odödlig snart.


McLars

2009-10-05
Det blir bara värre och värre, snart orkar jag inte sitta upp.

Jag vill inte tänka mer på det utan lägger istället upp något poänglöst.


Jag har svininfluensan

2009-10-03
Jag önskar att det bara var ännu en av mina fåniga överdrifter, men det är det inte.

Jag har varit småsjuk ett par dagar men det blev snabbt sämre och till slut nästan olidligt. Var tvungen att prata med en läkare för att kontrollera så att det inte var den faktiska svininfluensan jag fått, men beskedet gjorde mig knappast lycklig. Inte känns det heller bättre när hon uppgivet säger att det inte finns något jag kan göra. Eftersom att jag har haft en del problem med njurrelaterade sjukdomar ligger jag även (om än långt ut) i riskzonen.

Jag ligger nu nedbäddad i sängen med mysdress, duntofflor, täcke och en tjock halsduk men fryser ändå. Det växlar väldigt snabbt mellan överhettning och total avkylning och energin till att ta på eller av kläder tryter. Situationen är frustrerande och påfrestande och leder inte till något annat än att jag blir helt matt.

Vad händer nu då? Jag vet inte. Det finns som sagt inget att göra åt det mer än att hålla ut, vila och hoppas på det bästa. Men jag kan inte hjälpa det, jag är verkligen rädd.


*host host*

2009-10-02
Jag avskyr att vara sjukt, men någon måste ju vara det. Bättre jag än kungen antar jag.

Har ingen större ork att skriva någonting eftersom att huvudvärken inte går att skoja bort även om jag skulle försöka i en vecka. Istället delar jag med mig av en skön låt jag har lyssnat på x antar gånger nu. Och nej, det är typ ingen vits om dina högtalare suger. Bad sound kills good music.



Tillbaka till sovandet!
Tjing

Min profilbild