Hejdå!

2009-07-18
Jag har inte skrivit på två dagar eftersom att jag som vanligt haft ett högst back stabbing internet. Men nu har jag äntligen lyckats få det att fungera lagom till att kunna säga hejdå!

Imorgon bär det av ner till Malmö för att sova hos kusinerna och sedan stiga upp innan jag gått och lagt mig (that's tiidigt) för att ta tåget över till Köpenhamn där flüget går i vanlig ordning. Det är alltså dags att åka tillbaka till Spanien igen. Jag har verkligen inte tagit mycket bilder varken på utsikter eller lägenheten, men jag tar med mig lille Nikon nu och så ska vi se om det inte blir någon ändring på det. Vi har ju faktiskt skaffat en ny, större lägenhet nu så det kanske blir lite mer motiverat att ta kort på den haha.

Sommarlöfte: Jag ska (ska!!) röra på mig för en gångs skull - om jag så ska på kuppen. Ska visserligen försöka att undvika döende-delen men vad gör man inte?

Lycka till med det kassa sommarvädret, people! Må ni få lite sol
Hasta om två veckor (:

Dating service

2009-07-15
Jag och Malin har haft ett djupt samtal över msn där vi försökt klura ut hur hennes drömkille ser ut. Vi kom snart fram till att han är på följande sätt:

Galet stort blont hår utan tillhörande fågelbon
Ser bra ut i såna där tröjor med konstig passform man får i julklapp
Kan ha på sig något konstigt som lila shorts
Stora ögon, helst med inte Michael Jackson-influerade
Är över 1.75 (micket vicktickt since hon är 1.71) och nej, hon kan inte gå i klackar.
Vi kom inte fram till några skor, men bara indianer ska vara barfota sa hon.

Känner du igen dig på bilden vi gjort? Då kan det vara du.



Jag bad henne att rita en bild på sig själv, men det här var vad jag fick tillbaka....



Så ni borde nog titta på min bild av henne istället:



Hur Less wow du än är (: så elskah jag dig "endå".

"Det sa Jonte"

2009-07-13
Alla har vi väl nu sett Sovjets nationalsång med svensk text? Det är ju en klassiker. Men idag hittade jag äntligen den fina översättningen till Kate Ryans låt Det sa Jonte.


Stort tack

2009-07-11

Stort tack till dig din patetiska encelliga varelse (morfargillar @ bilddagboken) som inte har något bättre för dig än att spara på länkar från när andra minst lika patetiska organismer lade upp mig på Existenz.se, och därmed kan förgylla livet för andra amöbor utan liv.

Här alla människor, här har ni bilden som roar denne enfaldige person så mycket.

Sådär ja, nu slipper du sprida den själv. Känns det inte bra nu? För det var väl vad du eftersträvade va?

Eller du kanske hellre ville se någon av de här?

Den klassiska jag är fjorton år och kollar mig i spegeln-posen:


Eller du kanske föredrar svartvitt?
 

Nähä, inte det? Det kanske är det här du är ute efter?


Eller du kanske bara är ute efter bikinibilder? I så fall har jag bara en sak att säga:


Passfoton och auktoriteter

2009-07-08
Igår åkte jag in till stan för att ta foton till mitt ID-kort. Ni kan ju tänka er hur det såg ut. Vettskrämd uppsyn såklart. Visserligen inte värre än mitt passfoto, ingen kommentar där inte. Man hade kunnat tro att polisen som tog kortet hotade att bryta benen på mig med en batong om jag inte kollade in i kameran illa kvickt.

Han som tog fotona igår frågade faktiskt om kortet blev bra eller om vi skulle ta ett till. Ja, det lät ju trevligt tycker ni, men hans högst osympatiska röst gjorde att jag genast skakade på huvudet och gjorde allt jag kunde för att se ut som om jag tyckte kortet var fantastiskt. (Han kanske också hade en batong?) Funderade för att kort ögonblick på om jag skulle berömma hans fotograferingskunskaper, men det kanske var att gå lite för långt?

Det är lustigt vilka vi tycker är mest auktoritära egentligen. Alldeles för få respekterar polis och andra myndigheter, men frisörer, de kan man bara inte säga nej till. "Blir det bra såhär?" JA!! skriker man nästan utan att våga kolla i spegeln. Eller så kikar man försiktigt i spegeln och påbörjar en mening bara för att mötas av en blick med höjda ögonbryn. JA!! blir svaret istället för det uttänkta: jag skulle nog vilja ha lite kortare lugg.

Samma sak när man besöker bilverkstaden. "Behöver jag verkligen den delen?" Ett varnande ögonkast senare går man därifrån 1400:- fattigare.

Klassiker

2009-07-06
Jag kommer så väl ihåg när jag och mina bröder rockade loss till den här i bilen när vi var små. Tiden går fort när man har roligt.



Åh nej!

2009-07-05

Den ultimata hämnden i en tolvårig flickas huvud:
Jag tar bort dig som vän på bilddagboken!
Fast lägg till sex år och byt kön på hämndaktören.
Awesome xD


Skyfall & pelargoner

2009-07-04

Har varit på kalas hos Terésa och Nicke idag (: Det var riktigt trevligt. Vi satt utomhus under tak när himlen öppnade sig och bjöd på både regn och åska. Till en början klarade vi oss fint under taket och tyckte att det var lite roligt att det regnade så - men efter ett tag... fort in med bord och stolar!! Vi kommer drunkna!!

Jag har då aldrig sett på maken till skyfall ... och bara det faktum att jag använde uttrycket "sett på maken" utan att tänka på det gjorde mig genast 20 år äldre. Det har iallafall inte riktigt samma poänghöjd som när jag för första gången hälsade på hos en kompis som nyss flyttat och verkligen var innerligt intresserad av var hon köpt sina gardiner. Japp, jag berömde även hennes pelargoner. -.-'' Hej mormor, här kommer jag.


Tv and so on -.-

2009-07-03
Har spenderat de sista två dagarna nu i Jämjö, vilket alltså betyder att jag inte fått överdrivet mycket gjort - som vanligt. Eller jo, fast inget viktigt. Jag har lyckats kolla ikapp Paris Hilton - My new BFF. Antar att det inte går att klassa som viktigt. Älskar såna riktiga skräpprogram (: de förgyller vardagen litegrann genom att låta en skratta riktigt gott åt dom. Andra exempel på sånt är: Make me a supermodel eller varför inte Date my ex : Jo and Slade. Ja, samma Jo som från (det också fantastiskt poänglösa) Real Housewives of Orange County.

Nej, på med Andrew Strong och igång med arbetet!

Svensk alkoholpolitik

2009-07-01
Idag har jag faktiskt sagt till mig själv på skarpen och börjat arbeta lite. Har faktiskt mycket att göra och endast 14 dagar att lägga på det. Galet. Känns som skola all over again. Men efter sju timmars (!) hårt arbetande kände jag att jag kunde ta en välförtjänt paus. Vad gör man då? Ser en video om svensk alkolholpolitik kanske?


Svengelska<3

Min profilbild