Jobbiga listan

2009-09-29
Fan va ni två suger.

Sitter "hemma" just nu och funderar över allt och inget, framförallt saker som är jobbiga så som:

Vårt bredbandsbolag
Ja, alltså ni är ju värdelösa helt enkelt. Det är inte bättre än att jag nästan vågar satsa en liten slant på att lobotomerade apor skulle sköta kundtjänst bättre - och med största sannolikhet är hyenor artigare och erkänner när de har fel. 

3:s trådlösa ... sak
Visste ni att det bli glapp i sladden vid normal användning och att man tappar uppkopplingen om den blir varm? - Vilket den blir så fort man aktiverar den.  

Windows Vista
Varför får jag känslan av att vidare kommentarer är överflödiga på den här punkten?

Ja, än så länge har det vara blivit datorsaker som är uppräknade men vi kan fortsätta med:

IKEA
Att beställa ett kök därifrån borde klassas som ett heltidsjobb efter alla timlånga telefonköer och ständiga jagande efter restade pusselbitar. Tsk tsk tsk

Platta kuddar
Kuddar man kämpar och kämpar för att fluffa upp men som ändå envisas med att typ bli en "minus-kudde" och göra så att huvudet liksom sjunker längre ner än madrassen är eftersom att den är så galet platt!

Sony Ericsson W890i
Den här punkten är lite som Vista-punkten eftersom att de flesta vet hur hårt den här mobilen suger. Alltså, den suger liten luden ostbåge! Stänger av sig när den själv vill, skickar ogärna sms och shufflar namn och nummer i telefonboken. Och det är bara några av dess extra jagskapsykadig!-finesser.

Nej, i säng med mig!
Godnatt



Det här inlägget fick visst en del kritik i andra bloggar, vilket var onödigt i min mening. Jag skrev ganska tydligt att det inte var någon direkt klagan utan bara, tja ett påstående. Allting behöver inte bli ett bloggkrig så att ge sådana uttömmande och faktiskt någorlunda uthängande svar som det fick känns ganska korkat. Ingen anledning att börja med det igen.

Rattar (:

2009-09-29
Söta lilla Jenna hade så galet roligt åt vad vi gick förbi i Kronans kiosk igår att jag måste nämna det.

Ahlgrens bilar gör: Rosa rattar för bröstcancerfonden! =)

Vtisigt värre. Dock blir det inte mer skrivet om det här - tandläkaren väntar inte på någon!

Hej i lingonskogen

2009-09-25


Sitter som sagt i skolan. Fint träd.


Ny rubrik: Fredag

2009-09-25
Det är - som de flesta vet - fredag idag och jag sitter fortfarande i skolan. Ja, kolla på klockan ni, hon är halv fem O.o Ska tillbringa större delen av kvällen här faktiskt, fast inte sådär patetiskt ensam med mina böcker som man kunnat tro (vem försöker jag lura? vem tror det om mig..? xD) Istället ska jag umgås med lite roliga människor som ska sova över här :D Hur kul låter inte det? Ja, kanske inte överdrivet awesome, men you gotta be here liksom.

Hur som helst, min söta lilla älskling är hemma hos mig nu (dåligt samvete hehe) och har bakat bullar till mig! Hur fantastiskt är det inte då? Då vet jag vad jag ska göra ikväll/natt - mumsa! Resten av mina klasskamrater ska på fest ikväll.. hehe. Jag är inte bjuden men det är inte som om jag hade några planer på att gå ändå, men måste få fälla en kommentar om att det ser lite illa ut att bjuda precis alla utom en person och sedan låta den få höra om det när någon försäger sig. Inget direkt klagomål eller klassiskt "faan va du hänger ut mig!"-inlägg. Jag skulle bara säga det.

Anyways, nog om folk.
Ska förflytta mig från barstolen till soffan - tar på krafterna.

Tjing

Torsdag i allmänhet

2009-09-24
Idag är det torsdag men det hade lika gärna kunnat fortsätta vara tisdag för fredagen känns oändligt långt borta. Idag kan jag förövrigt äntligen gå på idrottslektionen eftersom att detta är första torsdagen då de inte inträffat ett smärre katastrof som påverkar dagen. Läraren måste nog tro att jag inte har kursen ens.. men det har jag! Det är bara det att jag som vanligt inte hinner med någonting för att livet kör ihop sig för mig. Frontalkrock.

Somnade med datorn i sängen igår, så har inte ens gått upp än. Funderar på att göra det nu. Frukost!

Sanning

2009-09-24
Det är segt när lärare inte svarar på mail inom en rimlig tidsram och man vet att man kommer få jobba hela helgen bara för det.

I love the smell of krig på morgonen

2009-09-22
Vad är det för vanvettiga grannar i 50-årsåldern som sätter på dunka-dunkamusik tidigt på morgonen? Det är inte som om det får mig att vakna på solskenshumör precis. Nej, snarare leder det mig till min illa uppdaterade CD-hylla där jag väljer ut en gammal skräptechno-skiva som åker på. Ganska hög volym. Då och då pausar jag helvetet för att se om de har slutat än? Men icke.. de har höjt volymen! Min bas åker upp till maximalt och jag ser hur tavlorna på väggen vibrerar och var snart tvungen att förflytta mig en våning själv. Musiken är fortfarande på - och det får den vara tills jag ska gå hemifrån. Puss och kram mina små grannar. Kan ni, kan jag.


Hehe, borsta borsta tänder!


2-årsdag

2009-09-21
Jag har verkligen inte känt något större behov av att ens peta på min blogg med en pinne på senaste tiden. Det är väl mest för att jag inte vill skriva en massa emoliknande saker om hur jobbigt livet är. För vem vill faktiskt lägga ner tid på att läsa om andra människors klagande om denne inte är känd, supersnygg, groteskt ful eller helt fruktansvärt misslyckad. Svenssonolycka är inte lika spännande.

Jag och Simon har alltså vår 2-årsdag idag och jag ska tillbringa kvällen ensam med någon film jag med största sannolikhet sett en sisådär 743 gånger innan eftersom att .. jaa, utbudet är begränsat numer. Tack IPRED.

Allting har varit väldigt motigt på sistone och ju mer vi fått att göra i skolan, desto mindre har jag fått gjort och desto motigare har det blivit att gå upp - och det, no surprise, resulterar i att man får mer att göra i skolan för att ta igen vad man missat. Så numer går jag runt och är stressad dygnet runt, sover ungefär 3 timmar och däremellan är jag bara i skolan utan att få något gjort iallafall. Dessutom går jag runt och är ständigt olycklig över att vara ensam.. jäkla avstånd.

Jag orkar inte -.-''

Sjukling och HulkRosa

2009-09-17
Det är hårt och svårt att var sjuklingen of the hour liksom. Säkert bara ... sjuklingsmillimeter från svininfluensan. Eller influensa A som syster Rosa av någon anledning säger. Barn, lyssna inte på henne.

Rosa är alltså sjuksyster på en högstadieskola, vi behöver inte säga vilken, och totalt inkompetent <3 Åh, favoritögonblicket är utan tvekan när jag råkade säga högt i hennes närhet att jag hade lite ont i huvudet. Hon bokstavligen släpade in mig i "sjukstugan" och ställde tre miljarder frågor. Detta hade varit förståeligt om det hade gått någon sjukdom då, men detta var liksom 2007 - vad gick då?? -.-'' Nej, ingenting.

Efter att ha frågat ut mig som oförstående satt och började känna mig lite rädd vill hon att jag ska ringa min mamma. Men jag är inte sjuk, kvinna! Det bet inte på henne. Hon tog fram läskiga stickor och pekade på toaletten. What?! Jaha, okej visst - bara du är tyst sen. Hennes grejer gav absurda resultat och jag konstaterade för henne att dom nog var för gamla och att hon nog måste köpa nya. Då förvandlades hon till Hulken! Okej, inte riktigt men arg blev hon, och ful är hon typ alltid (hehe).

Hon ringde min mamma som tvingades ta ledig för att komma och hämta mig fastän jag sa att hon inte behövde det - jag var ju frisk. Systern bokade värsta akuttiden på sjukan och vi fick åka dit. Väl där konstaterade dom att jag var frisk och att hennes stickor var för gamla.

Mot min bror däremot gör hon tvärtom. Han får inte gå hem ens när hans feber skenar. Hej å hå, lincens i Kellogspaketet.

Nej Rosa lilla, puss och kram och nyp i stjärten

Vänta..!

2009-09-15
Glömde det viktigaste av allt:

att informera omvärlden om hur tjurig jag är för att ha missat skolfotot -.-''

fanihelvetesjävlaskit.

Har inte missat ett enda under alla åren i skolan och så missar man det sista för att skolans framförhållning är ungefär lika lång som.. jaa. nej. En skola styrd av Mr Hurricane! The Minute Man! Captain Zoom! Fan.

Konstaterande

2009-09-15
Som ni säkert redan märkt är uppdateringar en bristvara at the moment. Jag kommer inte hem förrän på onsdag kväll så det kan vara lite tomt här tills dess faktiskt. Just nu måste jag husfrua mig och se till att stället är beboeligt - yus, kan behövas.

Wish me luck så kanske jag till och med kan återkomma senare.

21.34-ish

2009-09-13
Okej, jag vet .. total sucky:ness på uppdateringsfronten.

Var på singstarkväll hos Nicke i lördags (that's igår) och jag måste säga, det var väldigt roligt. Fast jag fick migrän -.-'' och fick ligga i ett mörkt rum och bara lida lite. Inte det bästa som kunde hända, men jag överlevde.

Just nu sitter jag och pillar på skolarbete och blev precis klar med naturkunskapen. För det ska jag belöna mig själv med att tända lampan - det börjar bli lite mörkt.

Imorgon är en ny dag och mer saker ska klaras av. Undrar om jag inte kommer att dö i förtid av stress. Det vore ju typiskt. Och ganska förväntat.

Godnatt på folket :D

PS. Att vara fan till Barney Stinson på facebook tillhör vanligt folkvett. DS.

Partydödar-hits!

2009-09-11

En kompis delade med sig av sin spelningslista; Partydödar-hits. Tänkte att jag skulle dela med mig av några av dessa underbara låtar med tillhörande videos. Ge vissa av dess videos lite extra uppmärksamhet, de är så bra.


Här har ni antagligen världens första (och antagligen sämsta) raplåt.



Riktigt tuff video med eldflammor och polisbilar!


Måhå, mys vilken klassiker!


Mycket bra gjord, futuristisk video med bra språk!


Skuttiga snubbar med klart budskap :D

Spade!

2009-09-11
Har efter en mycket givande msnkonversation kommit fram till hur otrolig en spade kan vara. Den borde tillhöra obligatorisk utomhusutrustning.

Saker du kan göra med en spade:
- Gräva en grop
(mycket användbart i gropbrists-tider)
- Klubba en älg
(yus, vad ska du annars äta när du gått vilse i bastasjö..? ^^)
- Göra upp en eld för att tillaga nämnd älg
(elda upp skaftet och ha metallen som stekpanna!)
- Återuppståndelse av spade
(hacka ut nytt skaft ur lämpligt träd med fd. stekpanna)
- Maktsymbol
(bäst verkan om man fortfarande bor i en grotta)

1001 användningsområden
Borde nedtecknas.

Hello Hälge

2009-09-11
Idag (eller igår med tanke på vad klockan är .. 01:15) tog jag mig upp till Bastasjö för att se om jag klarade av att springa den där rundan jag gått de sista dagarna. Det kan jag dela med mig av att jag faktiskt kunde. Sen att jag nog inte kommer kunna röra mig imorgon, det är en annan historia.

Nu till poängen, mitt i skogen - inte ens tre meter (!) ifrån mig - brakar det ut en stor jäkla älg! Jag står blixtstilla och vågar knappt andas. Kommer han äta upp mig? Även om det kanske inte vad älgar vanligtvis gör så vet man aldrig om den jättestora saken tänkte göra ett undantag. Efter vad som kändes som en evighet, som som säkert inte var mer än maximalt 10 sekunder, bestämmer han sig för att inte äta mig och stövlar in i skogen på andra sidan spåret.

Kvar står jag och ser lite dum ut innan jag fortsätter springa. Väl hemma frågar pappa varför jag inte klubbade ner honom? Middagen kunde ju blivit lite mer exotisk än pizza då.

PS. Det allra värsta med den här historien är att det mest otroliga är det faktum att jag frivilligt sprang en runda. =( DS.


Såhär blev det

2009-09-10


James Bond - med rätt att smyga

2009-09-10
Nackdelen med att spela hög musik på morgonen är att man inte hör om någon kommer in genom dörren på nedervåningen. Jag har tillbringat morgonen med några 80-talsartister på hög på volym och så uppfattar jag ett svagt ljud där nere ifrån. Paranoid som jag är står jag blixtstilla och lyssnar.. jag hör ingenting mer, men jag var säker på att det var någonting. Och inte var det katterna. Beväpnad med första bästa föremål (i det här fallet en öppnad flaska handsprit - svider säkert) smyger jag mig på trappan och tar mig ljudlöst ner för den. Kikar runt som värsta James Bond. Pulsen stiger när jag inte ser något direkt men fortfarande är säker på att jag hörde något. Kikar på dörren, den står på glänt. Ytterligare några Bond-moves senare befinner jag mig osynlig på andra sidan matrummet och ser... snickaren i köket.

Jag trodde inte han skulle komma idag, men där stod jag nu med flaskan bakom ryggen, stort leende och säger helt casual "Hejsan hejsan, du hittade in själv - så bra". Han hälsade tillbaka och jag förstod att jag nog ska börja hålla lite bättre koll på när de ska komma...

Pulsen är nu normal - ska återgå till att göra mig iordning.

PS. Tycker ni att jag är konstig nu? Då skulle ni höra historien om kniven i Spanien.. men den spar vi nog. DS

Oh crappy day

2009-09-10
Nej, jag vaknade på helt fel sida idag - halvvägs nere på golvet för de som undrar.

Sen blev det inte bättre av att jag som vanligt sätter mig vid matbordet och skummar igenom tidningen. Jag hetsar nämligen väldigt lätt upp mig över saker jag inte håller med om. Idag läste jag tillexempel om praktfången nummer ett. På sidan fem i BLT läser jag titeln : Tung fånge anmäler fängelset och väntar mig att det verkligen ska ha hänt något i svenska fängelser. Åh, lite action, tänker jag skadeglatt och fortsätter läsa. Men nähä? Den överviktige (160 pannor tunge) fången kände sig nonchalerad av personalen efter att han klagat på att ha behövt vänta på en tröja i sin storlek.

Jag läste vidare och blev argare och argare för varje mening. Han uttryckte en önskan om att få förflyttas, fick det - snabbt till och med - och blev sur för att det gick för snabbt. Han var även upprörd för att han förvägrades att få ringa sin bank - konstigt, han var ju skattefifflare och hade sex år för det. Han säger "Mina behov nonchalerades totalt!" Men jesus? Du sitter i fängelse för ett brott gubbe lilla, inte på något jäkla hotell

- även om svenska anstalter kommer jäkligt nära!

Ingen hemlighet

2009-09-09
Nej, det är ingen hemlighet att jag älskar Meat Loaf. Tänkte dela med mig, wii. Så här får ni I'd lie for you (and that's the truth) men vad det är för folk på videon vettifan asså. Antagligen någon såpa as usual. Jag ville bara ha en version som inte var en läskigt dålig inspelad livekonsert.


Gummiband

2009-09-09
Idag såg jag en tjej som tagit 2005 års gummibandruntfötterna-trend på lite för stort allvar. Inte nog med att byxorna var nerstoppade i strumporna (som var tjocka sockar som såklart bars till strandskor i gummi), hon hade inte mindre än fem gummisnoddar runt varje ben. Alla i brokiga färger, några glittriga, andra utnötta. De satt med ungefär tre centimeters mellanrum och såg... urlöjliga ut.

Jag hade också gummiband runt jeansen (år 2005..) men jag nöjde mig med ett. Blodtillförseln ströps bra nog ändå. Tips! Bär gärna med den lite sunkiga Feminist-javisst-looken. Klar hit i alla väder. Främst dimma med extra skymd sikt i mörkret :D

Och en fråga till, varför går alla "coola" killar som om de lider av århundradets prostatabesvär?

Stoppa mig någon!

2009-09-09

Jag är en fruktansvärd shopaholic ):

Det är knappt att jag vågar räkna mina skor numer, men här är de tre senaste inköpen iallafall. Tänkte att om jag redovisar lite så inser jag hur mycket pengar jag lagt ut, får dåligt samvete och slutar. Yeah right.. men det är värt ett försök.


Ovan: Förvånansvärt sköna måste jag säga! 499:- DinSko

Ovan: Sitter kalasbra, går att ha hela dagen. 499:- DinSko


Ovan: Ögon-/fotgodis. 499:- DinSko

Och som om inte det var nog så har jag sprungit in och ut på MQ under ett par dagar och om och om igen provat en viss kappa från Stockh lm som jag blivit helt kär i. Kunde nöjt konstatera att jag faktiskt såg bättre ut i den än vad skyltdockan gjorde, så tja.. det var ju ingen tvekan om saken. Den skulle jag ha. Så en lila, underbar kappa senare är jag ytterligare 1699:- fattigare.

Som sagt - STOPPA MIG NÅGON?


Ansiktsburkar och talibaner

2009-09-08

Jag är ett stort fan av grymt fula videos måste jag säga.. Var en sväng hos Palle idag och fick se några av följande godingar. Hur roligt kan man inte ha med lite subtitles? Och hur mycket tid måste man inte ha för att sitta och hitta på dom? Jag har ju innan lagt upp Det sa Jonte och antagligen Sovjets national anthem men indiska är mycket bättre.

 

 

 

 

Aah, Indien (:


Karamelldansen

2009-09-07
Tydligen är jag schemadyslektiker för jag börjar 8.20 imorgon x)

Hur som helst, har varit ute och gått med Palle ikväll och vi är lika normala som alltid och körde karamelldansen varvat med lite Travolta-moves och mos. Det är lite segt att bo i Hässlegården eftersom att alla som är i eller en gång varit i min umgängeskrets har flyttat härifrån. Inte många att gå ut och gå med här inte. Sjukt underskattat! Vi avverkade x antal kilometer innan han åkte hem och jag .. fortsatte gå själv ytterligare en bit. Ingen aning om varför för jag är verkligen ingen ut-och-gå-människa när jag är själv men så blev det iallafall.

Tur att jag hade på mig bekväma skor för jag hade säkert fortsatt gå även om jag inte haft det.

Thank you :D

2009-09-07
Yay, min absolut bästa mamma tog med handsprit hem! Svininfluensan, detta är en brud du inte kommer få sätta klorna i! (Se, jag visste väl att det skulle löna sig att vara lätt skitjobbig mot mammi!)

Liten liten update

2009-09-07
Vill bara börja med att säga att tönten från bilddagboken inte svarat och velat peka ut mig som fyrtorn och det var ju en jäkla tur för honom.

Idag var det en lång dag i skolan men den var helt överkomlig trots det tack vare lite roliga människor. Imorgon har jag full koll på att jag går 10.00 - 13.45 vilket i min mening är en bra dag. Överväger att göra färdigt de läxor tills imon som jag har påbörjat men inte orkat med. 

Det får nog bli så att jag skriver lite senare för nu pockar bästaste Anna på min uppmärksamhet och sedan blir det lite promenad i gott sällskap!

xoxo

Teknikspärr

2009-09-06
Jahapp, imorgon är det skola igen. Börjar visserligen inte förrän 9.50 men det känns ändå jobbigt. Är inte riktigt på humör kan jag inte säga. Helgen har varit lite motig på alla sätt och vis. Förutom att jag fick åka med mamma och pappa till IKEA. Hej nya täcke! Hej nya roliga onyttiga prylar som ändå inte kostade speciellt mycket!

Nu har Simon åkt hem till Lund igen så mörkret känns lite mörkare. Mörkrädd. Det är tråkigt att sova själv och faktiskt ganska omöjligt om man är en Kitty. Det är därför jag är helt slut på fredagarna - sömnbristen Per-Bertil.

Ska ta fram min tekniska sida nu och försöka visa Palle hur man skickar en bild med mail.. tydligen övergick det hans datorskills idag av någon anledning?

Selektiv dyslexi.. dylseki, dyslixe -.-''

2009-09-06
Det är underligt vilka typer som hänger på bilddagboken egentligen. Visst, vissa vanliga människor har såklart även de bilddagboken (jag med!) men bland dessa gömmer sig en del riktiga stolpskott. Jag fick en kommentar, som jag raderade, och såhär löd det följande lilla samtalet över gästboken:

(Misslyckad kille vs. Kitty @ bilddagboken)

Fin du är! Msn? (A)

Vad ska du med min msn till? Är du intresserad av att prata med mig eller ska du bara skicka 300 camrequest bara för att sedan kunna kommentera att mina bröst är fina fastän de inte syns i cam?

Dina bröst är säkert fina söt. Kyss

Läste du bara ordet bröst?

Msn? (A)


Det absolut bästa med den här konversationen var att detta var bilden jag lade upp. En bild på Karlskrona som jag tagit till mitt projektarbete. Sist jag kollade såg jag inte ut som ett fyrtorn, men vem vet - spegeln kanske ljuger? Och in that case har har nog ett allvarligt fall av fyrtornsfetish :O Du, ditt komiska lilla mähä får gärna peka ut mig på den här bilden.


En septemberhälsning till Tomten

2009-09-06

... jag tänkte vara ute i god tid i år. Nej, men seriöst är det ingen som 1999:- över sådär? Jag är ödmjukt villig att ta emot dem. Är så trött på att min mobil aldrig fungerar och att inlämning av den är lönlöst. Tack för den liksom. A message to all people: Köp inte W890i om den råkar finnas kvar i någon butik! De tog ju faktiskt bort den från butikerna för att de själva insåg hur fruktansvärt kass den är.

Vill ha!





Mjölkpaketsfakta #1

2009-09-06
Som ni kanske (eller kanske inte) lagt märke till så har jag en ny kategori numer som heter "Mjölkpaket". Jag har alltid varit väldigt fascinerad av totalt onödigt vetande och varför inte ta tillvara på vad jag lär mig bak på mjölkpaketen?

I USA ser man, bak på mjölkpaketen, ansikten på försvunna personer etc, men i Sverige fick jag idag lära mig att:

Alla andas inte med munnen - sjögurkan andas faktiskt med rumpan.

Känner ni också hur ni blir fyllda av livsnödvändig kunskap? Kanske något jag borde lägga till på mitt CV? "Full koll på sjögurkans rumpandning." Hello NASA - here I come.

Brokeback Mountain

2009-09-06
Jag såg äntligen Brokeback Mountain igår och fick alltså se den "berömda sexscenen". Vad har jag att säga om den? Guud va fruktansvärt! En jäkla våldtäkt i ett litet tält under typ 15 sekunder. Jag trodde det skulle vara antingen något romantiskt eller något som verkligen var speciellt på något sätt - men tji fick jag. Läskigt var det iallafall. Skräckfilmssexscen.

Hur som helst, filmen vann ju också något slags MTV-pris för bästa filmkyss, hade ganska roligt åt det också måste jag säga -.-'' den kan alltså inte ha vunnit av någon annan anledning än att de ville vara lite openminded och grejer.

Nej, nu ska jag gå och leta fram Sjunde Inseglet ..

Skulle bara säga:

2009-09-05

93:02 - Måååål!

2 - 1 till Sverige


Du..

2009-09-05
.. är en förnicklad pappskalle din ynkliga parasit. Du är full av kork, en patetisk ursäkt för en "vän" - fan va du bär emot.

Roadkill 66 - Demo

2009-09-04
Nu har de äntligen släppt vad de suttit i Martins garage med hela sommaren ;)

Nej, men det låter faktiskt riktigt bra. Ni kan klicka här för att lyssna. 

PS. Bortse från hur jäklig sidan faktiskt ser ut. Martin, design är inte din grej.


Inlägg 449

2009-09-04
Idag kom min älskling hem men det dröjde inte länge innan han var tvungen att följa med mig till Maxi för att inhandla stört mycket godis. Jag vet inte varför - är inte ens sugen längre, men just då var det en väldigt bra idé måste jag säga. Ja, till och med när jag betalade.

Jag är stört sugen på att se en bra film, men samlingen är lite tunn. Det lär bli Beautician and the Beast eftersom att den ligger i dvd-spelaren haha.

Kass update, men jag har varken tid eller egentlig lust atm.

Laser eyes!

2009-09-03

Sliten som en nött liten träsko!

Sitter och blänger surt på mitt schema - fredagar är ju långa dagar. Jag har stirrat så länge på det att jag inte skulle bli förvånad om det brinner upp, lasras sönder eller bara upphör att existera.

Ledsen, men titt-tiden för det här schemat har gått ut.

I wish.

Ifall det är så att det faktiskt kan hända men bara händer en gång så är det nog bäst att jag börjar blänga på min biblioteksräkning istället. Fortfarande sur över den. Gaah.


Bibliotekskatastrof

2009-09-03
Gaah, nu blir det andra toner! Arga toner!

Fick precis reda på att jag fått en fet jäkla räkning på biblioteket på en bok som en klasskompis lånade på mitt kort för typ hundra år sedan. När hon väl lämnade in den så missade hon att dra den genom maskinen och sånt kan ju hända. Jag ringde då till biblioteket där en tjej svarade, tog mitt personnummer, namn och information om boken och sa att hon skulle fixa detta. Men det gjorde hon inte den kossan så här sitter jag och stirrar på en räkning jag inte har råd med. Kunde du inte ha ringt tillbaka och sagt att du inte hittat bokjäveln!?

Hur kan man säga till en kund/låntagare att man ska fixa till problemet om man inte gör det? Och speciellt om man inte ens kan säga till denne att man inte lyckades att fixa det. Istället skickar man räkningar för att kunna köpa nya böcker. Kanske för att era var lite ofräscha - för de är dom! Skabb.

Karlskrona stadsbibliotek och Blixtvik kör samma race. Bojkotta dom!

Aspan 2 + vettvillingsväder

2009-09-03
Kommit hem från Aspan idag, igen. Efter att ha varit där tisdags åkte jag tillbaka med Anders och Erika för att vara där med NTI-ettorna/tvåorna. Där fanns även några vilda treor från NTI, men de satt mestadels och spelade ihopklämda i en liten stuga. I stugan där jag skulle sova var stämningen tämligen festlig. Jenna och jag var antagligen de som var mest underhållna, men trots nivån på roligheterna lyckades jag med konstverket att inte missa mer än 2 noter (!) på Guitar Hero. Inse braheten jag besitter!

Har i detta ögonblick precis slagit mig ner på golvet i mitt rum (för där stod datorn av någon anledning) efter att ha varit hos frisören. Det blir inga bilder på det idag eftersom att blåst och regn får mig att se ut som en vettvilling.

PS. Gulligaste busschauffören! Han gick för att "väcka" mig för han visste inte om jag var vaken. Vi var då i Spandelstorp. Han sa: "Ja, jag vet ju inte vart du ska av så jag tänkte det var lika bra att kolla." Hur snällt är inte det på en skala?

Ett lite tidigare godnatt

2009-09-01
Blixtvik ringde aldrig tillbaka efter den där timmen, fastän de sa att de skulle göra det.

Så om ni söker typig kundservice och allmän dålighet, då är det till Blixtvik ni ska vända er! De är utbildade speciellt till att inte lyssna, inte läsa felanmälningar och att inte svara på mail. Förutom det har de även gått en treveckorskurs i att inte hålla måttet. Övriga färdigheter så som att inte ringa tillbaka eller idiotförklara människor är ett starkt plus i CV:n om du söker jobb där.

Om vi byter ämne kan jag berätta att det var riktigt trevligt på Aspan och jag är lite besviken över att jag var tvungen att åka hem. Men pappa går före något litet läger även om det har volleybollnät, filmvisning, nattorientering och kanötter. (hur annars böjer man kanot? ;D)

Just nu är klockan halv elva och jag tror att jag ska knyta mig eftersom att listan över saker att göra är tom och ekar som om den vore vikt till en gigantisk pappersask. Imorgon däremot är det bara till att köra hårt igen. Mitt superstora projektarbete slukar lika mycket tid som.. ja, en tidsslukare.

Godnatt people!

PS. Tyvärr inga bilder från Aspan, mina kameror är båda glömda nere i Lund. Epic fail.

Pappas födelsedag!

2009-09-01
Idag är ingen vanlig dag för idag är pappas födelsedag, hurra hurra hurra!

Mina söta pappi fyller 42 år idag - det är minsann ingen ålder! Vi brukar alltid fira alla som fyller år genom att väcka dom på morgonen med en presenter och en bricka med kakor och saft etc. Och naturligtvis fruktansvärd sång eftersom att ingen i vår familj ens kommer i närheten av att kunna sjunga.

Hur som helst, idag blev det inte något morgonfirande :( eftersom att alla var tvungna att åka iväg tidigt.. utom jag som ska sitta här och uggla till ungefär halv tolv när jag måste slänga på mig lite ordentliga kläder och kila ner till Öspab där Michaela ska hämta mig. Det är Aspan idag alltså och vi treor ska vara där ute och vara lite funktionärer. Jag har visserligen inget ansvarsområde alls vilket är både skönt och supertråkigt. Jag anmälde mig inte till något eftersom att jag och min mamma planerade min frånvaro litegrann i smyg.

Jag ska iallafall inte sova över där eftersom att vi ska ha lite kalas och presentutdelning att klara av. Jag och Simon sprang runt i Malmö som små galningar och letade efter presenten och jag tror att pappa kommer bli glad :D

Ska springa och byta kanal nu, Jackpot eller vad det nu heter är inte precis mitt favoritprogram. Eww.

Affärsverken

2009-09-01
Idag ringde de äntligen (!) tillbaka från affärsverken. Vårt Internet har inte fungerat ordentligt på snart ett år. Jag startar upp en av datorerna för att han säger till mig att göra det, men eftersom att internet på den går via rautern var jag tvungen att byta dator. Han blev sur, vilket jag inte förstår hur han kunde bli - han hade inte precis sagt att jag var tvungen att använda en kabel? Nej, just det din lilla blixtviktfjant!

Och naturligtvis ringer han under den lilla tid vårt Internet faktiskt fungerar. Så fruktansvärt typiskt. Han kommenterar att det inte är något fel alls på vårt nät och jag svarar med att vi faktiskt bara har det en liten stund innan det bryts, även med kabel. Det är helt sant och jag sitter bara och väntar på att det ska brytas nu när han sitter och iakttar mitt surfande över en skärm. Vore ju så fruktansvärt typiskt om det för första gången på säkert 10 månader inte bryts -.-''

Hoppas på det ... värsta?

PS. Vem i hela friden ringer hem till någon klockan 9.00 en vardag? Vem förväntade de sig skulle vara hemma? Om det inte varit för att jag skulle på läger idag och därmed inte åka förrän kl 12.00 så hade det ju inte varit någon här och vi hade aldrig fått tag på dom. Antar att de hoppades på det...

Min profilbild