Valborg pt. I

2008-04-30
Maha, tretton minuter över tolv är klockan och det här är det första Valborgsinlägget i umgängeskretsen. Satt dock inte uppe och väntade på att klockan skulle passera midnatt om ni nu trodde det. Hade snarare bara vägarna förbi at this very hour. Precis kommit tillbaka till verkligheten efter min lilla stöldturné på Philip's (t.v. på bilden) bilddagbok men jag tror inte att han misstycker allt för starkt om jag skriver hans namn ett par gånger i rad. Deviation. Deviation. Deviation. C'mon människor - kolla på youtube! Såja, där satt den. Ville ha bilden mest för sakens skull, tyckte den var så himla najs.

image18
foto: öh.. typ BLT eller nåt.

Men snälla rara :)

2008-04-29
Okej, nu är det alltså sju stycken som har undrat varför i h*elvete (det är roligt med stjärnor som egentligen inte har någon som helst funktion) jag skriver så långa inlägg. Det är ju inte kul att läsa O.o Nej det vet jag väl. Men det är så att detta med att blogga - som jag från början tyckte mycket om - nu blivit en svenska-uppgift i skolan. Hela nöjet sööögs ut med ett surplande ljud och kvar blir all text vi måste pränta för att visa att vi är förmögna att uttrycka åsikter, funderingar och allmänt skitsnack vi kan tänkas komma på. Men nu kommer det härliga med det hela:
- Jag skiter i det här nu x) Jag tycker om att blogga och tänker inte skriva svenska-dugliga saker anymore.

Tack och hej utan leverpastej på det, säger jag bara. Nu kommer det återigen att bli små pyttifilistiska inlägg á la Kitty igen ;D You just gotta' love me ;)

Älska MER mer

2008-04-29

Mina deprimerade perioder brukar vara ett par veckor, men av någon anledning så har jag lyckats tvinga mig ur denna efter bara några dagar. Känns ganska bra faktiskt och jag kan då istället ta och berätta om något lite trevligare. Idag är sista dagen i skolan inför en fem dagar lång ledighet och det sitter ju väldigt fint, måste jag säga. Men ändå började inte dagen så bra. Jag försov ju mig helt totalt och ena delen av dagens Engelska Nationella missade ju jag då. Nåväl, det tyckte engelska läraren inte var någon direkt kris och sa bara att det var okej och att jag kunde vara med på andra delen. Kändes ju iallafall lite bättre då. När alla frågorna var besvarade och klara var det dags för lunch och jag och Jasmine satt och diskuterade nysningar under sagostunder. Ganska intressant och fängslande ämne om du frågar mig x) Hursomhelst, när vi ätit gick vi en liten tur på stan för att jag panikar lite över för lite finkläder i garderoben nu i sommartiden när älsklingen tar studenten och allt. Har inget att ha på mig. Jobbigt. Men det är inte det jag skulle komma till. När jag och Jasmine kommer till skolan står byggnaden i lågor! Eller okej, det gjorde det inte. Men den kunde ha gjort det ^ ^ . Branlarmet tjöt och brandkåren svischade förbi i sin röda fina smörlåda för att kasta sig in igenom de röda portarna (kasta sig i ungefär tre kilometer/timmen...).Jag tror att de hade kafferast. Efter ungefär en kvarts väntande fick vi gå in igen och smörlådan drog iväg, lite som Team Rocket efter ännu ett misslyckande. Det visade sig faktiskt att det inte ens var någon på vår våning som hade dragit igång larmet och vi blev rätt förvånade faktiskt.

Men nu sitter jag här efter en stunds planlöst promenixande i skogen utanför huset med kameran i högsta hugg. Tänkte att jag kunde lägga in lite fina bilder på bilddagboken, men nix pix - så snäll är inte bilddagboken alls idag. Så jag vet inte om det blir något av det. Men det gör inget. Kan sitta här i min säng och mysa lite allmänt i Simons tjocka tröja x) Den doftar helt najs och grejer. <3 Listan över saker att fota till mitt lilla projekt i estetisk verksamhet är lika lång som när jag började, men det gör ingenting det heller faktiskt =) Jag är ju ledig imon på dagen så jag kanske kan kidnappa älsk litegrann för en fotosession?

Men nu ska här lyssnas på musik! Träffade en kille på Porslinan igår. Han hette Anton och sjöng fantastiskt bra. Presenterade mig lika udda som jag brukar och bad helt rakt upp och ner om låten han spelade efter att han sagt att det var hans egen. Jag fick den såklart. Angel of Love. Den är så himla fin, till hans flickvän - som helt klart måste vara ofantligt sjuuukigt underbar om man skriver en så bra låt bara genom att se henne i ögonen. Som du sa, så hoppas jag att vi ses nån mer gång =)

Jag anser att jag har bra humor.

Någonstans i skåne:
-"Mamma, hur stavas [haay]?"
-"H - A - J"
Pojken kommer in i köket med sin fina bild.
Texten lyder: HAJ MAMMA! =D

image16
Bild från min lilla promenad i skogen :)


Unbefuckinglievable

2008-04-28
Fick frågan idag; "var är den där sprudlande glada Kitty som jag känner?"
Här är ditt något mindre sprudlande glada svar: hon finns inte. Har aldrig funnits. Hon är en god damn fucking illusion. Pardon my french. Just nu sitter spillrorna av en förvirrad tjej i sin säng och kollar på länken som säger att blogg.se har driftstopp inatt mellan 02.00-04.00 och funderar på vad i helvete hon ska göra då. För sova kan hon fan ta mig inte. Efter ett par minuters barnsligt lipande är hon arg på sig själv men bestämmer sig för att fortsätta meningen kanske? JAG HATAR MIG SJÄLV. Känner ni hur emofasonerna kommer krypande? Jag bryr mig faktiskt inte. Kom du svarta djävulsgap som så länge följt mig vid min sida. Återvänd och gå med mig. Kom du mörka skynke som alltid döljer mig från allt gott, förhindra mig återigen från att se och uppskatta någonting. Det är lika bra. Det är ingen som bryr sig - så länge jag ler. Le kan jag alltid göra. Men du har nog aldrig sett mig le på riktigt. Ytterst få människor har det och det förvånar mig inte om du är en av dem som inte har gjort det.
                           Kanske borde man börja skära sig igen? Eller kanske inte. Vad tjänar det till? Slutade ju för att det inte gjorde någonting längre. Insåg att det var .. inte dumt, men onödigt. Sedan sa jag att jag insett att det var dumt för att jag skulle låta bättre än vad jag egentligen var. I själva verket hade jag bara tröttnat på att det inte gav någonting än blod längre. Blod överallt varje gång. På lakan, mattor och till och med väggen någon gång. Jag orkade inte förklara bort det längre. Orkade inte komma på nya ursäkter om tappade nagellack. Vad skulle jag använda? En kniv? Var skulle jag få den ifrån? Kökslådan kanske, men viiisst diska är ju min grej. Ett rakblad, öh, men joo säkert. Så fucking fjolligt. En gammeldags bläckpenna. Vass som satan och ganska giftig eftersom att det koagulerade bläcket satt på den. Såren fick fina färger av .. blåsvart. Inte alltid själva bläckets fel, though. Fick bandagera foten en gång för att  säga att jag frickat foten... jag hade så ont i benet att jag inte kunde gå pga av såren och fick helt enkelt ljuga lite. Aldrig i armarna förstår ni. Det syntes så mycket mer. Uppmärksamhet brydde jag mig ändå inte om , så varför söka den?
                           Några gånger efter att jag sagt att det varit sista gången har jag snittat mina ärr igen. Varför skapa nya? Jag är ingen voodoo docka. Men nu har de varit läkta väldigt länge. Nästan ett år. Som sagt, nästan. Enda anledningen till att jag inte vill öppna dem igen är väl mest för att ... jag inte vill få skit för det. Jag orkar inte med folk som låtsas bryr sig och säger att det är dumt. Det vet jag ju redan. Men på frågan om varför jag ska sluta så får man aldrig ett bättre svar än ; "Men jag tycker ju om dig": Jaha? Kan du inte göra det annars? Skit i det då. Jag dör ju inte (too bad so sad, by the way). Nån dumjävel sa att jag nog borde söka hjälp. No shit? Jag har ju inte försökt. Det blev bättre i ungefär 40 minuter, sen var sessionen över. Varje dag bultar mitt hjärta av något annat än liv. Varje dag sitter jag ensam i mig själv i ett fullsatt rum. De enda känslorna som släpps igenom är hat - gentemot mig själv. Avundsjuka - gentemot den där .. tingesten som får gå istället för mig. Ilska - för att jag inte gör någonting åt saker. Frustration - över att jag inte får något gjort. Hopplöshet och uppgivenhet. That's it for now. Förstår inte varför jag skriver här, anyways. Det är inte som om någon annan än min svenskalärare kan råka läsa det. Du behöver förresten inte bry dig speciellt mycket, Emma. Jag har de här tankarna i en sjukt mycket mer ocensurerad form dag och natt. Så det är inget ovanligt. Du behöver inte säga till någon annan att läsa det här heller. Jag kan kolla hur många läsare jag har - så det känns onödigt. Det är ingen som riktigt bryr sig utan att behöva låtsas. Jag tror faktiskt inte att du bryr dig tillräckligt heller. Därför litar jag inte på dig. Men å andra sidan har jag bara litat helt på fem människor. En är mig själv, den andre sover brevid mig utan att veta att vad jag sitter och skriver just nu och utan en aning om hur allting egentligen känns eftersom att jag valt att säga saker i små omgångar försiktigt och utan att visa vad jag egentligen känner. Den tredje var en som svek mig så sjukt mycket att jag aldrig tilltalar honom igen. Den fjärde flyttade för långt bort och hörde aldrig av sig mer. Ja, jag hatar dig också ditt spån. Och den femte älskade jag högt. Hon dog. Ja, men det är ju as kalas.

Nej, nu pallar jag inte mer. Whatevvah.

Inspirera mera!

2008-04-24
Idag satt jag och läste igenom hela Pierre's blogg (http://lelouch.blogg.se <--ett måste för alla er som är romantiska suckers ;D !) och kände mig då så sjukt inspirerad till att skriva något själv. Tyvärr vad det så att det hann gå allt för lång tid mellan själva inspirationstillfället och det tillfälle när min dator behagade visa internet för mig så att jag skulle ha minsta möjlighet att faktiskt skriva. Just därför har jag nu tappat alla ord jag hade tänkt dela med mig av och istället låtit den platsen tas upp av andra ord - betydligt sämre rent kvalitet- och innehållsmässigt. Men så kan det gå. Jag tänker istället ägna mig åt att skriva hans bloggnamn ännu en gång. Ni måste läsa den. Jag har minsann aldrig sett någon skriva så fint om andra människor i hela mitt liv. Lelouch.blogg.se

Det var förresten så att jag hade Nationellt prov i engelska pt. II idag. Also known as prat-biten. Jag fick prata med Anders och jag måste säga att det flöt på väldigt bra. Vi har nämligen väldigt roligt när vi pratar. Och så var det inte fy skam att vara allra sist ändå. Det resulterade ju i en hel lektions sovmorgon och nästan en halvtimmes extra lunch. Som sagt, ingen klagan från min sida. Jag kammade hem mitt mvg, precis som jag hade väntat mig och är därför nöjd med mig själv - även om jag inte kom med någon vidare extraordinary prestation. På tal om saker som ska bli extraordinary.. min bilduppgift. Det är så att jag under fem (ja, fyra å'n halv kvar iaf) veckor ska följa någonting genom att ta kort, som jag sedan samlar i ett fint album eller något liknande en scrapbook. Det jag vill följa kan vara vad som helst. Vad som helst. Typ ett band på turné, en baby, en filminspelning, en handbollsturnering och spelarna.. jaa, återigen - vad som helst. Det enda problemet är att jag efter fyra dagars oavbrutet funderande fortfarande inte har en aning om vad jag vill stalka. Har du några idéer? Skicka en kommentar eller varför inte ett mail. [email protected] . Vore hur snällt som helst! Tacksam.

Nu ska jag ägna resterande timmar på denna ljuva inte-allt-för-varma kväll åt att läsa på om Europa Unionens utvidgning och dess fördelar eftersom att jag ska vara med i en ganska låtsaspolitisk debatt imorgon, som hålls av min Samhällslärare Carl ^^ Nu lät jag allt bra viktig, eller hur? Mohaha.

//Kitty

Nummerplåtsdilemma..

2008-04-22

Idag såg jag en man på cykelbanan. En ganska vanlig iakttagelse om det inte varit för att han satt i en Ford Focus. Både föraren och nummerplåten bara skrek turist! Eller, nja.. föraren var rätt tyst. Nummerplåten också när jag tänker efter. Tänk om allas nummerplåtar skulle sitta där på bilen och skrika ut vem man var? Jag vill nog inte veta vad min skulle sagt då.
- "Morgontrött uppmärksamhetskåt primadonna som mer än en gång om dagen anser sig bättre än andra, ibland främmande, människor pga av ytterst fåniga och obetydliga saker!" Tja, jag tror att den hade fått skrika en egenskriven förkortning i såfall. Ger förresten ett lagom bra första intryck. Ska man träffa någon ny så måste man nästan ta bussen om man inte råkar ha en snäll skylt som bara skriker bra saker.. det skulle ju förresten providea ett litet lyft för Blekingetrafiken. Eller, hm.. det kanske är bättre om skyltarna bara är snälla, tysta och istället bara skriker visuellt att man är turist, eller vad man nu är.

På tal om ingenting alls så .. I Amerika (var annars?) diskuteras det nu huruvida dömda sexualbrottslingar måste ha en dekal på sin bil som berättar om just det. Men nää, säger Folkets (smått-retarded?) Vänner och hävdar att detta skulle vara kränkande. Jamenvafan, säger jag då. Det är väl mer kränkande att bli utsatt för den där typen? Det är väl inte mer än rätt egentligen? Varför har han rätt.. (eller hon för den delen) till ett vanligt liv om man nu mentalt dödat någon. Tänk på den där tjejen/kvinnan/barnet? En dekal är det som borde gälla! Varför inte införa det i Sverige? Ja, det var väl en dum fråga.. För i Sverige måste vi vara snälla mot alla små brottslingar av alla grader. Gulligulligull på dem. Blä. Nej, nu blir jag arg.

Istället kan jag då berätta att vi Svenskan i skolan har vi fått i uppgift att fram till terminens slut skriva blogg. Jag hade ju redan en, men jag vet inte om det var så himla många andra i klassen som hade det? Nu måste vi skriva minst två inlägg i veckan, vilket betyder att jag får slarva betydligt mindre med att logga in här haha. Tydligen så ska vi också skriva om .. ja, något med åsikter, jag vet inte riktigt. Fult att jag inte har fler åsikter än de jag precis uttryckt. Annars skriver jag ju mest om betydelselösa (för andra, absolut inte för mig!!) saker som händer i mitt liv. Men visst, vill fröken Emma läsa om det så får hon väl göra det. Känner inte riktigt för att rikta in min blogg på något otroligt seriöst då den är till för mig och ingen annan. Nog om det.

Nu blir det glass om ni ursäktar mig.
Miao och Ciao.

image15


Typiskt

2008-04-20

Ibland har vi alla sådana dagar när vi är på "rätt" humör och känner att vi verkligen kan och vill skriva saker som vi vet med största sannolikhet kommer att få läsarna av texten att skratta - en sådan dag var det igår och såklart hade jag ändå inte en tanke på att skriva något. Dumt. Istället sitter jag här i min säng denna ljuva sommarliknande morgon och tittar ut genom fönstret och funderar lite över livet. Känns lite som ett totalt nerköp, men jag är nöjd ändå.

I förrgår till igår fick jag träffa Simon för första gången på en halv evighet (fyra omtalade dagar) och det var helt genomtrevligt, om jag får säga det själv - och även om jag inte får det så gjorde jag det just. Han trillar nog in ikväll efter att han och Selma jobbat med projektarbetet. Och nästa lördag ska vi nog se om vi inte kan åka iväg och hitta på någonting, lät så himla mys det han föreslog ;D <3
 
Idag är det, på tal om ingenting, 69 dagar kvar till Spanien.
Inte längtat så mycket sen den första gången jag åkte dit - vilket var några år sen haha.


Ja, men until nästa gång. (=

Ja, det står ju Duquesas hamn - och inte något namn på något fattigt hotell. Vi bor i lägenhet.
image14


Idag idag

2008-04-18
... är en rätt bra dag måste jag säga.
Idag på morgonen skulle jag redovisa ett tal på svenskan som jag inte skrivit klart förrän igårkväll. Talet skulle vara 5 minuter men mitt var 3.25 när jag övade - och då talade jag extra långsamt. Suck. Hur skulle det gå? Var nervös som en speedad katt när jag gick fram mot tavlan. Drog en härlig inledning som jag är rätt nöjd med, folk såg inte uttråkade ut. Efter någon minut gick Henrik in i klassrummet från dörren bakom mig. Med två hörlurar som vrålade hög musik i hans öron. Jag såg det och avbröt mig för att säga att "Det är lättare att höra vad jag säger om man tar ut hörlurarna". Det var rätt roligt att han inte hörde det utan fortsatte gå. Folk skrattade =) Felt good, yeah. När jag väl fortsatte igen verkade folk ännu mer roade. Jag pratade på (läste lite väl mycket innantill, men visst hade ju skrivit det för bara några timmar sedan) och använda inga bilder som de andra. Istället viftade jag lite med en röd penna för att illustrera en Phoneautograph som var en pennliknande maskin uppfunnen av Alexander Graham Bell. Början på uppfinnandet av telefonen. Fick mycket bra kritik av klasskamraterna. Naajs. Förutom en sak. Vi skriver speciella papper med tre bra saker och en dålig för varje muntligt framförande på svenskan som vi sedan skriver under. Och på listan över bra saker jag fick från en person stod det "troskanten syns mhmm".  Normalt.

Jag och Jasmine gick till matsalen och satt bland underliga skrattande blåklädda män. Jahaja, normalt det med. När vi sedan gick tillbaka hade vi folk precis bakom oss. Typ Anders och Micke mfl. De skrattar en hel del och efter att Jasmine nästan knockat sig själv i en byggnadsmaskin så hör man dem säga "Aa, men 30 spänn då!" "Från er var" "Neej, kom igen nu. 30 spänn". Jaha, vaddå? Micke skrattar lite och säger sen :
-"Kitty, du får tio spänn om jag får klämma dig på röven"      x"D hahaha. Frågade Anders sen om vad det var för knäppisvad de hade? Jo, först hade det varit meningen att han skulle göra det men han var rädd att jag skulle ge honom "en smäll på käften" då ^^ tss.

Dagen är inte slut än och fler underliga saker kan säkert hända. Speciellt roligt är två av de här sakerna med tanke på vad jag sa till Jasmine innan om att jag kände mig som en viss person idag x)

MIN RÖDA PENNA.
image13

Tick tack

2008-04-17

Klockan tickar iväg och oavsett vad min felinställda datorklocka säger så är klockan 23.40 right now och jag börjar bli trött som en sill. Hur trötta de nu är återstår för amerikansk forskning att fastställa. Just sådan däringa underlig forskning har jag och pappa funderat lite över. De där konstiga sakerna de går ut och säger i radio och tv.. Låt oss säga att de har framför sig 1200 cancerpatienter. De frågar alla och envar av patienterna "Har du någon gång i ditt liv ätit potatis?". Svaret blir väl såklart ja? Där satt den! Du får cancer av potatis! Kommer ni inte ihåg att de sa det för flera år sedan? Att just potatis av alla rotfrukter var starkt cancerframkallande i för höga doser. Jaha, ja det var väl trevligt att veta, antar jag. Men som sagt, sådan forskning - vad är den bra för? Man får cancer av allting om man äter eller dricker för mycket av det. Så långt är vi med.

Något annat man inte heller vill ha för mycket av - ja, det är ju nationell prov. Idag var det skriftliga delen i engelska som stod på schemat. Vi förlorade vår högt älskade sovmorgon och fick istället börja 8.20 (vi började egentligen 10.05 så det sved lite). Men det som vad det uddaste (!) idag var helt klart att alla andra skolor fick vara lediga efter att de skrivit provet. Alla andra.. men vi fick ha både historia och datorkunskap. Rättvist? Naah, det tycker inte vi iallafall. Så vi snodde lite lärar-kaffe och njöt av att se lilla Björn leta efter sin kopp med panikglimten i ögat. Så kan det gå (A).

Imorgon ska jag förresten få träffa min älskling för första gången sedan i måndags. Jaha, tänker du. Det är ju faktistk bara torsdag så det är väl inte så farligt? (Fredag kanske det är när du läser, vad vet jag?) Men för mig är det dödligt farligt. Känns inte alls som tre/fyra dagar. Snarare som en tre/fyra veckor. Usch. Det värsta är att jag inte överdriver alls när jag säger hur det känns O.o.  Något gladare att berätta? Jo, det har jag. Träffade Linus idag och var med honom en stund. Det var himlans roligt, som vanligt. Bara för att vi är udda? Teaterapa som teaterapa, liksom. ^^ Måste göra lite reklam för The Wiz.. det finns några biljetter kvar till Konserthuset i Karlskrona. Det är sevärt, jag lovar. =) Nog om reklamande och tickande, nu är det dags att sussa.

Miao and Ciao / Kitty


Fler inlägg på en dag av samma Fjollboll =)

2008-04-10
Kände mig väldigt ivägen som inte kan göra något speciellt och meningsfullt medan Simon byter sina bassträngar ("på basen" höll jag på att skriva men insåg snart att det kändes överflödigt.) Så nu sitter jag alltså ute pa Jämjö i en nybäddad säng och funderar på vart jag lagt mitt näshäll. Ja, näshäll och inte nässpray eftersom att den nästan är slut och bara häller ut det sista i nosen på mig - förutsatt att jag ligger på rygg och lutar huvudet bakåt annars så blir det ganska misslyckat. När jag tänker efter låter hela proceduren ganska misslyckad och jag kanske inte borde ha med det? xD

Och imorgon - tåls att upprepas - är det Musik Direkt. Det är ju heltrevligt måste jag säga. Så jag har halva dagen ledigt från skolan och det kan man absolut inte klaga på =D Tänkte i och med detta ta mig friheten att lägga upp en bild på 7 Seconds Gone här - dvs att jag måste rota runt lite på älsklingens dator. Mohahah.
- Eller så fungerar inte bloggsidan så som människor vill att den ska och jag får lägga in den i efterhand. Mög.


I efterhand:

7SG

Fjollboll :)

2008-04-10
Det är mycket du ska se innan du sett vad du ska se för att se det du borde ha sett när du bara såg på annat...

Idag loggade jag in på en sida jag inte varit online på sedan jag gick i åttan och kanske någon gång i början av nian. Där hittade jag diverse citat och bilder som verkade vara från Hedenhös. Just så som den feta stilen säger kom jag plötsligt ihåg att jag sa väldigt ofta under mina filosofiska stunder - vilka inträffade otroligt ofta "förr i tiden". Numer kommer de inte alls lika ofta eftersom att jag känner att jag inte har tid eller ork att bara sitta och känna efter. Mest pga av att det finns så mycket negativt man måste känna först för att komma fram till det där. Och nej, det är inget jag riktigt är på humör för. Jag har tagit itu med en hel del faktiskt och är därför ganska stolt över mig själv. Övervägde förresten att - förutom citatet - ta med ett foto på mig själv från då men kom på att det nog bara är bättre att den lilla fjollan som bilden föreställer förblir gömd och glömd, men så hittade jag en avsminkad och icke-svart-klädd bild på fjollan. Den föreställer både Fjollan och Fjollans-lillebror#2 så tja, den kunde väl få vara med om den nu ville det.

Bara det att den gav henne sommarsaknad. En fruktansvärd sådan. Men snart (!) är det faktiskt sommar och även om allting (i grova ord) förstörs när sommaren väl är över så kommer det ändå att bli den bästa sommaren jag någonsin varit med om. Vi ska till Spanien som vanligt såklart. (En gång på sommaren och en på höstlovet - as usual) Men denna gången ska min älskling följa med. Simon<3 kommer helt klart att förgylla Duquesa's allt för söndertittade skyltfönster och inlärda menyer för min del. Åh, jag älskar dig så mycket att jag nästan blir knäpp ^^ (-are än vad jag redan är). Men men, bilden var det ja.


OCH VAR?! VAR?! ÄR MINA SOLGLASÖGON? HITTELÖN PÅ 500:- TILL DEN SOM HITTAR DOM!

image11

Kychlin-mannen har talat

2008-04-08
Enligt vissa var min blogg alldeles för död och jo... det kan jag ju i viss mån hålla med om. Det blir så om man har för lite tid och - ja, bara för lite tid helt enkelt. Men kände mig då alltså tvungen att skriva ett inlägg helt och hållet i hans ära. Vad ska man då skriva om för att det ska bli riktigt bra och minnesvärt? Ja, om det ska bli riktigt minnesvärt bör han nog skriva det själv eftersom att ord inte riktigt är min starka sida heller. Men något ska jag nog lyckas klämma ihop. Låt oss se... Jag tänker: sensommar, tåg, färglada träd, ankor och glass. Men framförallt: stor kychlin kebab 35.

Senare kan man ju tänka på sjukt obekväma parkbänkar, stökiga byrålådor (ja, jag kollade i dom) och Kent. Kent hör förresten in även i den första tankespalten, men jag valde att inte upprepa mig. Kent, Kent, Kent. De var banne mig överallt och ingenstans i allting du skrev. Och skrev du inte om dom så skrev du som dom. Citat till höger och vänster och det fick mig att fastna. Var stolt över mig - jag har Tillbaka till samtiden i min CD-hylla.

Och nu några tankar om Kychlin-mannen som person:
Ingenting av det du gjort och sagt har glömts. Allt det svarta täcker över de färgglada tonerna i alla förgångna samtal. Kanske hittar man stänk här och var när man tänker tillbaka på den vänskap det var meningen att vi skulle tro att vi hade. Jag menar, tänker man tillbaka på att kasta äpplen i Billinge (nej, ingen vet ändå var det ligger) så känns det ju sådär roligt och alla korten kan man fortfarande skratta åt. Jag hittade dem igen förresten. Gömda någonstans på min gamla dator. Jag tog bort dem. Vissa saker känns det bättre att komma ihåg lite som man själv vill minnas dem och inte minnas dem så som de faktiskt var genom att se dem en gång till. Då blir man bara besviken. Men en bild som är helt oförglömlig kommer aldrig att tas bort. Den är ju ändå inte på varken dig, mig eller Ank-mannen Ölme.  :)             Den står för skratt, samtal om slaktare (?), kebab, sökande efter toalett när både jag och Ank-mannen står och skrattar åt dig för att vi har sett lappen om att den är trasig och inte du,  men såklart även för total dylsexi. And here it is:



image9





NEJ, EN BILD PÅ ANK-MANNEN ÄR FAKTISKT ETT MÅSTE. FÖR HONOM TYCKTE JAG OM
ÄVEN OM HAN ÅT GLASS VÄLDIGT LUSTIGT OCH JAG SKRATTADE ÅT HONOM. FÖRLÅT x)




image10

Klädtrauma

2008-04-04
Dagens i-landsproblem :) Jag höll ärligt talat på att bryta ihop imorse när jag kom på att jag visst kunde följa med Simon på den där festen imorgon iallafall - men jag insåg att jag alltså inte hade något att klä på mig. Så jag fick helt enkelt be om att få gå en halvtimme tidigare från skolan (det fick jag faktiskt =D) för att åka till Holmsjö. Och där ute i ingenstans kunde jag leka en stund med Krizze och gå igenom allt vad kläder hette för att sedan komma hem med en hel väska full. Jahaja, så nu har jag tagit en paus från allt provandet och suckandet över att det inte blir som jag vill och bestämde mig för att skriva lite här. Kom dock snart på att jag inte hade något att skriva om, men anyway..

Mitt rum ser förresten ut som ett bombnedslag. Det ligger kläder överallt på hela golvet (men jo,det finns faktiskt fri golvyta - promise!) och några väskor ligger också och skräpar eftersom att jag bara kastade dem... jag menar.. strategiskt placerade dem(!) där när jag inte behövde dem längre. Och mitt i detta otroligt organiserade kaos står ett litet provisoriskt bord bestående av en pall och bär upp en samling udda saker. En stor bukett orangea blommor, en fin burk badsalt, en fjärrkontroll, lite småmynt, två påsar té, en tandkräm och en champagneflaska. Dock ingen alvedon eller rosa skruvmejsel, som behövs för att komplettera min samling :)

Måste och berätta för alla att jag fick tillbaka min hemtenta i historia idag. Irena (lärarinnan) sa faktiskt att det var den bästa hemtentamen hon läst! MVG't var självklart och berömmen i kanten var välförtjänt. Kändes rätt bra. :)

Well well, tillbaka till provandet ^^

April fortsätter..

2008-04-02

Det är den andra april och jag är sjuk. Det är faktiskt inte så hemskt. Det ger mig mycket tid att bara slappna av, ta det lugnt, (dricka mjölk genom jordgubbssmakande sugrör), lyssna på musik, få läxor gjorda och bara ... bara vara helt enkelt. Just nu är jag nog den människan som ger det bästa ansiktet åt "corny" och bara allmänt "kärlekssjuk". Men så blir det om man sitter och lyssnar på mysmusik och betraktar fotot på sängbordet samtidigt som man ler fånigt när man slänger ett öga på ringen som så strålande pryder mitt vänstra ringfinger. Det är vi sådana tillfällen man bara vill skriva en hel A4 sida med småfåniga tankar som får andra att fnittra lite och tycka att man är sådär fjollilgt överlycklig, men kanske ändå borde skriva om något som intresserar andra? Jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra, men jag kan ju utan tvivel säga att det var för att jag ville göra så som jag öppnade upp min blogg idag och bestämde mig för att skriva. Ja, jag tänker alltså ut orden allteftersom att jag skriver dem - så om det blir lite fel så kan det mycket väl vara därför och inte för att jag är otroligt grammatiskt inkorrekt och tycker om att störa perfektionister med naglar i ögonen... med flit.

Idag har jag fått blommor. Nej, vänta. Vi har fått blommor idag. Jag och Simon :) Min farmor kom förbi med ett stor, fin bukett för någon timme sedan och på kortet stod det att de var från fler än dem. Faster, farbror, kusiner och gamlamormor var också med. Så vår-härliga är de - blommorna. Just nu står det på mitt lilla provisoriska bord inne på mitt rum, väl skyddade från två blomsterätande tigrar (kissekatterna är nog på nedervåningen). Vet fortfarande inte var vi (<-- jaa, det är trevligt att vara sig själv i plural, men det är inte så jag menar) önskar oss i present av mor och far min. Det är kanske så att vi helt plötsligt kommer på något som är helt strålande att önska sig. Nåväl, nu är det raka vägen i säng för min del. Vila bort alla stygga förkylningstomtar :)

Puss & Kram

image7


Underbara första april!

2008-04-01

Today's the day.
Jo, det var väl ungefär var jag behövde säga för min egen del. Men för din del som inte har den blekaste om vad jag sitter och tänker på är det ju lite svårare att hänga med och jag misstänker att detaljer är något du fiskar efter?
Och visst, det kan du väl få då. Idag - precis just idag - är den lyckligaste dagen i mitt liv. Förstår ni om jag säger att det är bättre än att vara sex år gammal och få en ponny?  Jag kan nu ta en titt på mitt vänstra ringfinger och säga -"släng dig i väggen ponnykrake!" och jaa.. plötsligt tändes en lampa? Fetstil tack : Vi har förlovat oss.

Föreställ dig en otroligt vacker guldring som på insidan visar två små hjärtan samt namn och datum
... en lätt touch av "wow, herregud" och vips så har du våra ringar.

 
Jag tänker inte sitta och skriva mer detaljer om detta ikväll, faktiskt. Kommer ändå inte kunna låta bli att prata om det imorgon och skriva mer om det i flera dagar. Istället ska jag bara klä om för att åka och hämta min fästman(!) när har jobbat färdigt och så är det raka vägen hem för att öppna champagne-flaskan. Wish me luck.

Och! Inte att glömma - dagens sista blogg-tanke till söta Isa & Martin för den kommande "första natten" i egna lägenheten! =D  Puss




Min profilbild