Smärta!

2009-04-29
Nej, idag har inte varit någon suverän dag faktiskt. Har varit hemma hela dagen med mamma. Snäll som hon är hjälpte hom mig att snygga till mitt rum så att jag skulle kunna slippa oredan ett tag (läs: en vecka max). Efter så många timmars städande har jag ont i knän, fötter och rygg. Just nu sitter jag så stilla att jag skulle passa in på madame Tussaud's.

Är ändå på hyfsat bra humör - är ledig imorgon och Simon kommer. Perfect. Har dock ett litet festdilemma... vems fest skall jag befinna mig på? Vill ju inte svika folk. Gaah.


På tal om ingenting.. älskar Manian just nu.

Hur många mil till världens ände?

2009-04-28
Kan, lite sent, berätta att nationella faktiskt gick ganska bra. Det var lite segt med fantasin där ett tag - men det borde duga.

Kan förövrigt berätta att den här dagen är värdelös på alla sätt och vis. Efter ett stort bråk med mina föräldrar sitter jag nu instängd på mitt rum och tittar ut - dit jag inte får gå. Löjligt det där med rumsarrest efter att man passerat 12 år... Seriöst, kan ingen komma och rädda mig? Någon med bil och intentions att köra till världens ände?


Håll tummarna...

2009-04-28
... allihopa för idag är det nationella i engelska!

Kitty Kat

2009-04-27
Hittade den här låten med Beyonce på tuben. Tyckte det var lite extra roligt eftersom att 'Kitty Kat' is the way Nook spells my name ;)




Inte det bästa jag hört, men så var det ju mest namnet jag reagerade på.

Förvirring light (eller "lite" som alla stavar nuförtiden)

2009-04-27
Dilemma.. klockan är nästan tio. Är det morgon eller förmiddag? (Bosnisk gryning - internskämt).

En lektion med social ingenjörskonst, avklarad. Strax börjar engelskan (vilket jag vanligtvis inte har längre, färdig!) men jag kände att det var läge att gå ändå eftersom att det tydligen är Nationella imorgon. Förberedd? Haha. Det är fint att jag har lika bra koll som vanligt.

Dagen är i största allmänhet förvirrande. Vi har engelska på psykologin och psykologi på historian. Historian försvinner därmed och läggs någon annan gång. Det är inte lätt.

På väg hem från älsklingen.. -.-

2009-04-26
Seriöst, människor... ett förhållande på distans blir aldrig lättare oavsett vad folk säger eller hur länge det varar. Visst, det blir inte speciellt mycket svårare efter att man passerat en viss vane-gräns men det väger inte på långa vägar upp för hur jobbigt det känns att vara ensam hela veckorna. Definitionen på ensam är ju naturligtvis lite luddig för helt allena är man ju aldrig. Men ni vet väl hur det känns att vara i ett rum fullt av människor men ändå känna sig ensam? (klyscha.. xD) Alla, och jag menar alla har varit med om det någon gång.

Visst, vissa tycker att det här är ett fruktansvärt oviktigt i-landsproblem - men jag kan omöjligt vara den enda. Se bara på vår suveräna (nej, faktiskt inte fjäsk) samhällskunskapslärare som troligtvis lämnar oss söta, rara (hehe.. kan diskuteras) samhällselever för att han inte precis älskar distansförhållanden han heller. Oavsett hur många fler anledningar han kan ha så ignorerar jag dom just nu bara för att styrka min poäng litegrann.

Visst, jag har bara ett år kvar på mitt lilla helvete men..
Nå, vad säger ni? Är jag själv om mitt klagoämne eller?

Header :)

2009-04-25
Äntligen! Nu har jag tagit mig i kragen (.. note to self, skaffa krage för trovärdighet!) och gjort något åt min header. Vad tycks?

Kan du inte se den? Tryck på "F5" eller "Uppdatera" i din webbläsare.

Smörig gås.

2009-04-23
Min lillebror kommer ut i vardagsrummet och ställer sig hos mig för att se vad jag gör. I handen har han en macka... det ser ut att vara ett centimetertjockt lager smör på den! Jag frågar genast: fjant, kom får jag se?! Han gapar då lika stort som en krokodil och stoppar in hela mackan. Han kämpar och kämpar för att tugga den och smackar sedan förnöjt. Hur förklarade han allt smöret sen då? Korven var slut.

Observera att han inte är fem år... han är tretton.

1998! Jag är gammal..

2009-04-23
Just nu sitter jag hemma själv och lyssnar på lite musik och försöker få ihop en bra text om övergödning... -.- skolarbete i naturkunskapen. Spännande.

Jade (drama drama - vi borde ha en egen serie.. slå ut Våra bästa år) har åkt för en stund sen så det är väl snart dags att börja aktivera sig igen för att inte tyna bort av all tråkighet som just nu cirkulerar över mitt huvud som ett litet moln. Åh, nämnde jag att musiken jag spelar är Greatest Hits 1998? Där finns godingar så som:





Såklart finns det massor med andra låtar man inte kan låta bli att digga nostalgiskt till. Jag menar, alla kommer ju ihåg Don't speak och såklart de oförglömliga klassikerna:





Jag upptäckte precis att jag under 11 år inte kunnat ett ord av den här texten, men melodin har inte släppt. Hur gick texten när man var 7-8 år nu igen??

Lättja lav shalala!!

Nej, nu har det blivit tillräckligt med musik här för idag - tillbaka till matte och naturkunskap.
Tjingeling!

Onsdag/torsdag

2009-04-22
Klockan är nu mitt i natten och dagen är så gott som över. Mumien tog precis slut så det är bara till att packa sig upp från vardagsrummet där jag så bekvämt halvligger i soffan till rummet där en prylfylld säng väntar på rensning - suck.

Imorgon är det torsdag vilket innebär naturkunskap, matte och gym. Även om det bara är 20 minuter tills det är torsdag känns det som en evighet innan det är fredag. Saknar min älskling så grymt mycket!

Söta lilla flicka #1:
Jag tänker på dig <3 Ring när som helst!

Söta lilla flicka #2:
Du vet precis vad jag tänker <33 Ta hand om dig.

Morgontankar

2009-04-22
Godmorgon gott folk,
Här sitter jag och ugglar i min säng och börjar bli lite småstressad över att jag inte har gjort mig iordning än. Min i det lilla hjärn-fack där inspirationen för sådant ska finnas återfinner jag nu en tillfällig ny kvot. Ord med tillhörande bilder. Jag menar.. jag har funderat lite över ordet car pool... det jag ser är ungefär det här:


Innovativt sätt att tvätta bilen på väg till jobbet.

En av de vanligaste "sägfelningarna" är av ordet anledning - det tenderar att bli andledning. Och då ser jag genast en liten viktig and med hatt som leder andra små änder. Typ såhär:


De har en andledning när de går ut.

Nej, nu har jag bråttom på riktigt.. racksingens.
Vi hörs.

Jag blir galen.

2009-04-21
Ja, det var väl nästan lite tur att jag inte skulle göra matteprovet idag då.. men ändå måste jag få klaga lite över att jag stressat ihjäl mig över det förbaskade provet och verkligen suttit och pluggat. Sen satt jag och stirrade mig igenom en hel lunchrast och en liten snutt engelska i väntan på provtimmen bara för att sedan få reda på att läraren ändrat sig och inte alls ska ha provet den tiden utan nästa tisdag (verkligen perfekt med tanke på att engelska nationella är då...).

Det kan bara inte bli körigare just nu. Jag måste sitta uppe halva nätterna nu för att få saker och ting att gå ihop. Först det förgrymmade historiaarbetet (som jag är ganska säker på att jag ändå inte kommer hinna med), sen måste jag läsa på lite inför nationella i engelska, måste jobba vidare med samhällskunskapen - vilken tur att vi inte fick det tråkigaste ämnet.. eller vänta, det fick vi visst. Sen är det som sagt matteprov på tisdag som jag måste klara och om vi kikar vidare i kalendern hittar vi ett par timmar spanska som måste tas igen. Det är inte slut här heller.. jag måste avsluta psykologipresentationen också och jag ligger efter med någon uppgift i programhantering som jag inte hunnit med. Det här är alltså bara vad jag måste fixa  den här veckan. Tur att det bara är ... tisdag. Oh, visst ja.. måste läsa min svenskabok också.

Helgen går fetbort eftersom att jag måste åka ner till Skåne för att min kusin konfirmerar sig. Jag oälskar allting litegrann just nu. Men mest av allt - bra samtalande, samarbetande, snälla och välplanerade lärare. Hej på er!

Nej, tillbaka till havet av böcker -.-   ... påminn mig om att aldrig öppna en bok igen efter studenten.

Matte-syndromet

2009-04-20

BalkongNytt rapporterar fin himmel.

Jag ska plugga matte, det är bara det att jag:
  • ... måste duka bordet
  • ... ska äta nu
  • ... har ont i huvudet
  • ... bara råkade hamna på balkongen med kameran
  • ... tog emot ett mycket viktigt telefonsamtal ..
  • ... måste fundera över en grej
  • ... nog måste bädda om sängen
  • ... tror att klockan är för mycket nu.

-.-

2009-04-20
Jo, jag lovar att faktiskt fortsätta och lägga upp en ny header snart.

Annars vill jag bara skicka en liten tanke till Jade!

Tillbaka till programhanteringen.

En update - i bilder

2009-04-19

Jag var klar för att åka till Jämjö med Simon tyckte inte att Pigge skulle följa med fastän han låg så snällt i min handväska. Och för övrigt... så här host fin är jag när jag koncentrerar mig (:


Japp, den här bilden ligger här bara för att skryta om våra kameror.
Men också lite för att visa vilken master jag är på att blåsa fina bubblor.
Barfota på en gräsmatta.. vår!


Musik Direkt!!

2009-04-19
Heej
Jag hann visst inte blogga igår för jag kom inte hem förrän halv två på natten. Fullt ös hela dagen! Först var det en runda på stan för att inhandla presenterna till gårkvällens 20-årsfest och en skjorta till älsklingen till på lördag då min kusin konfirmeras. (Ofattbart att killen är 15 år!...) Hur som helst, Simon och banden försvann till två soundchecks och jag åkte hem för att göra mig iordning. Fick ta på mig min partyoutfit redan till Musik Direkt eftersom att vi skulle kila till Andreas och Malin direkt efteråt.

Låt mig hoppa rakt in på Musik Direkt och säga med capslock intryckt:
ROADKILL 66 VANN - SIMON OCH GRABBARNA SKA TILL RIKSFINALEN!

Och fortfarande med capslock intryckt berättar jag:
DE SKA ÄVEN SPELA PÅ SWEDEN ROCK FESTIVAL!

Nu har jag capslockat mig färdig för denna gången.
Tror ni jag är stolt eller?! Svar: JA

Här är förresten några bilder på mig när jag dansar på scenen.

Provhyttsfilosofi

2009-04-17
Idag på lunchen sprang jag ut på stan för att hitta mig något fint att ha på mig imorgon (20-års fest =D). Jag gick in på Breeze och bad om hjälp av en grym expedit som stod ut med mig trots att jag ratade så mycket. Hittade dock säkert 10 plagg som nu står på min att-köpa-lista.. så bra var han. Skit också.. när listan väl var tom.

Hur som helst, poängen med inlägget var detta:
När jag väl hittade en top jag ville ha så tog jag med mig den och en storlek större in i provhytten. Till min stora fasa passade inte XS som det brukar. För ett kort ögonblick hann jag bli rädd för hur jag skulle reagera när jag såg i mig spegeln. Skulle jag bli arg? Ledsen? Känner jag mig tjock? Ovärdig? Sen kollade jag mig spegeln och såg ... en söt tjej. Jo, jag chockade till och med mig själv genom att tänka tanken: men vafan, jag behöver ju inte ha XS för att vara fin. Och så är det ju.. om plagget sitter bra och man känner sig fin spelar det ju ingen roll vilken storlek det är. Storlekar finns ju där som hjälp för att hitta rätt plagg snabbare.. inte för att man ska ha det som mål. Det är en självklar grej alla vet egentligen, men var finns den tanken när man står i provhytten? Oavsett så är jag på strålande humör nu och är taggad för imorgon. Woo!


Grötskryt.

2009-04-17
Godmorgon,
frukosten är serverad - på sängen åt min dåligt sovande fästman som var lite lagom gnällig såhär på morgonkvisten. Tänkte göra något för att känna mig riktigt sneel så jag sprang ner i köket och kokade gröt (jag äger på mannygrynsgröt). Mitt ägande på mannagrynsgrötsgörning kan ha något att göra med att jag i tio år fick stå och göra det till mina bröder på morgnarna innan vi skulle till dagmamma/skola. Puh. Kan göra det i sömnen! Och under alla de här åren har jag brännt gröten... 2 gånger! Maha.

Nog med  grötskryt - nu måste jag göra mig iordning för skolan.

Ikväll är det förresten Big Comedy! Och vi ska dit. Det är som att se Dalai Lama.. fast större.

Suck.

2009-04-16
Får be om ursäkt för kamerahaveri ... -.-

Sådant kan hända även den bäste. Nu är ju inte jag bäst - så det händer mig lite oftare.

Ojsan

2009-04-16
Jag är verkligen inte bra på att ta mig tid att srkiva när Simon är hos mig. För det är just vad han är. Han åkte nämligen inte hem efter lovet utan har stannat den här veckan också. Glad Kitty!

Idag ska jag iallafall tömma kameran när jag kommer hem och ta tag i saken och lägga upp de förbaskade bilderna som inte lägger upp sig själva - konstigt nog.

Just nu: Naturkunskap.

Första skoldagen (sort of)

2009-04-14
Idag var första dagen i skolan efter lovet och en lektion kändes lagom och bra. Det blev Samhällskunskap B och Internationella Relationer för hela slanten. Vi fick lära oss spännande saker så som att det finns 31.000 McDonald's- restauranger i hela världen och att de har i genomsnitt 46.000.000 kunder om dagen. Även mer totaläcklande fakta som att 1 ton falukorv innehåller 43kg kött lyftes fram. Någonstans mellan dessa faktastunder skulle vi jobba vidare med uppsatserna om internationell konflikter.

Imorgon är det onsdag - jag tror jag tappade måndagen O.o

Påskdagen

2009-04-12
Igår var det som sagt påskmiddag hos Simons mamma vilket var väldigt trevligt. Tyvärr mådde inte Simon så bra så han fick mest vila lite mellan aktiviteter så som mat, kaffe och såpbubblor. Jag roade mig istället med att leka med Noah. Waay. Pinnar, löv och såpbubblor varvat med ett enormt antal salta pinnar. Efter maten delades det ut påskägg - och döm min förvåning när det var jag och Noah som fick de stoooora påskäggen :O wow. Godisgodisgodis. Ett par timmar senare åkte vi hem till mig där det var påskäggsjakt som gällde. Jag är stolt över att för en gångs skull vara den som hittade mitt ägg först. Fast jag kan inte klandra Simon för att han inte hittade sitt. Jag hittade nämligen det men låtsades inte om det, så varför skulle han leta på det stället där han sett att jag redan finkammat? Hihi

Idag är schemat så gott som tomt <3 känns fantastiskt. Kanske blir det bio ikväll? =)

Förresten fick jag en go'  tröja av min lillebror igår. Visar en bild på den senare!

Påsk påsk påsk

2009-04-11
Godmiddag (gud så vuxet det uttrycket är! knas..),

Igår var det långfredag, men den var inte lång nog. Uppsatsen om Korea blev inte färdig så jag har visst lite att göra i helgen när det är meningen att man ska ha roligt med familjen. Eller familjerna som det blir i mitt fall eftersom att Simons familjs traditioner klaffar ganska perfekt med min familjs så vi kan vara med på allt faktiskt hehe.

Vi var hos Rikard igår när boysen skulle repa lite och sen fick vi äta / blev vi matade med våfflor - vilket var supergott. Lite extra gott eftersom att jag missat allt vad våffel- och semeldag heter. När våfflorna blivit uppäta bar det av till altanen där vi fick njuta av en livekonsert med 7 seconds gone på alternativa instrument - typ ett bord. Men det lät iallafall riktigt bra. Tur det, för snart är det ju länsfinal i Musik Direkt!

Idag har vi sovit länge och ätit en lång frukost och tittat på Buffy (as usual) innan vi tyckte att det  var dags att göra sig i ordning. Så efter en halvhjärtad operation-iordninggörande bar det av ut på gräsmattan barfota för att blåsa såpbubblor. Yes, that's right. Såpbubblor<3 Efter det inser jag att jag har en halv kaktus i tröjan efter att ha lutat mig över en och såklart sätter sig 99% av piggarna i magen på mig -.- Nu är kaktuspiggsplockandet (ett ord jag aldrig skrivit förut :D) över och det är ungefär en timme kvar tills det blir lite mer folk i huset. Påsk påsk påsk.

Och den som inte anser att "påsk" är ett knasigt ord efter att ha sagt det 20 gånger i rad är en fisk.

Koreanska

2009-04-10
Igår var det meningen att jag skulle ta tag i saker och ting (läs skolarbete och annat äckligt) med hjälp från min älskling. Det vi började med var samhälluppsatsen om Koreakriget - men det slutade med att vi satt i ungefär två timmar och försökte lära oss koreanska istället. Men de två timmarna var inte förgöves. Nu kan jag faktiskt både läsa och skriva ord så som: mamma, spindel, sjö, gunga, ko och gurka. Helt fantastiskt användbart. Lärde mig hur man använder vokalerna och konsonanterna och jag kommer faktiskt ihåg en hel hög sammansättningar nu dagen efter. Stolt. Eftersom att min ... ehm, handstil när det kommer till att teckna upp koreanska inte är så värst vacker så får handstilsproven vänta lite innan de ser bloggens ljus.

Tror att jag borde gå en kurs i det här (:

Just nu är det egentligen också skolarbetesdags, men bekvämt och korkat nog har jag inte ens med mig rätt bok hem. Det är bra att hela hjärnan tog påsklov - verkligen. Det blir till att jobba järnet varje kväll nästa vecka, men det ska nog gå minsann. Men från ett språk till ett annat - nu ska här pluggas spanska. Si si.

Tranan minsann

2009-04-08
Ja, nu blev det sådär igen - ledig tid kommer och bloggen glöms bort ett tag.
Ledigheten heter påsklov och har bestått av allt mellan stenläggning och komplicerade versioner av apelsinskalning.

Idag har jag mest varit ensam hela dagen medan Simon har roat sig med att kolla på vansinnigt många avsnitt av Big Bang Theory och sedan avslutat kvällen med att repa med banden inför Musik Direkt som står på schemat för nästa helg. Ja, dagen efter att vi gått på Big Comedy 2009 :D glad.

Även om det ser ut som om han försöker kika på vad jag skriver så .. tja, jag väljer nog att tro att han gör det. Därför tänker jag återgå till mitt card-making inför natten. Tranan kommer ju faktiskt inatt :) Ingen tradition ni har? Alla barnen hänger upp varsin stooor strumpa vid sängen när de går och lägger sig och har de varit snälla så kommer det att ligga godis och en liten present i strumpan när de vaknar. Det är banne mig lika roligt varje år även om man alltid tycks vakna vid fyra på morgonen och sen får man ligga och stirra på strumphelvetet i typ tre timmar eftersom att mamma bestämt att man inte ska kika i strumpan förrän klockan sju. Vad är det för vanvettig tortyr?!

Stigar, stenplattor och lökmos

2009-04-05
Idag har varit en högst produktiv dag.
Jag och Simon gav oss på att ta upp pappas planer som tidigare varit lagda på ... tjock tjock is. Nämligen att gräva upp en stig bakom trädgården. Vi höll oss sysselsatta i många timmar och började tillslut även att lägga stenplattor där - men efter två stycken så var klockan så mycket att vi called it a day. Påskprojekt, säger mamma. Ont i ryggen, säger jag.

Har även varit duktig och planterat penséer åt min kära mor. Då blev hon glad minsann. Speciellt med tanke på att jag var tvungen att faktiskt åka och köpa dom först. Vad fick jag för detta då? Jo, extra vaniljsås till äppelpajen! Var det värt det? Svar: myees.

Just nu håller älsklingen till i köket där vi just nu håller på och gör nachos och tillbehör till hela familjen. Ett av mina heliga uppdrag blev att finhacka lök. Hur finhackad? Ja, så mycket du kan. Då dyker en liten fråga upp i huvudet: hur väl kan man finhacka lök innan det blir lökmos?

Påsklov i bokhyllan

2009-04-04
Första dagen på lovet och jag gör.. håll i er: ingenting! Och det kunde inte kännas bättre. Simon är också här och ligger lite på golvet och suckar lite över de inte allt för superbra titlarna på Sidney Sheldon's böcker. (ex Tracy's hämnd, Mary's chans, Lucia's flykt). Dessutom visste han inte ens att Sidney is a dude. But then again, kan man vara riktigt säker? Han skriver ju bara om läskiga vindictive fruntimmer som blir lurade av män men ger igen på något sätt. Alla har naturligtvis hemligheter, dolda talanger och blir mer eller mindre galna under böckernas gång. Ja, mamma har alltså rätt många böcker av Sidney Sheldon i bokhyllan och pappa har hela samlingen av Dean Koontz.

Det är lätt att se vilka böcker som är mammas respektive pappas i bokhyllan. Alla med titlar så som "Mammas lille gosse", "Dubbelbröllop" eller "Flickan på vinden" är mammas och sen har vi pappas "Svalan katten rosen döden", "Tid att dö" eller "Psykopaten".

Vilken vrickad boksmak kan jag förväntas komma härifrån med?

Frejdaug

2009-04-03
Godmorgon alla glada (och eventuellt lätt deprimerade),
Om fem minuter börjar första lektionen men min nedräkning till lovet har redan börjat. 5 timmar och 55 minuter!

Varför kan det inte vara som i småskolan när fredagarna är löjligt korta?
Det får jag fundera över senare - just nu är det programhantering som gäller.

Free-sööhren

2009-04-02
Idag efter skolan sprang jag till frisören eftersom att.. ja, det var fint väder eller något. Lyckades ta en superbra bild med min mobil (för en gångs skull!) men såklart går det inte att föra över den till datorn av någon mystisk anledning - så ni får hålla till godo med helkassa webbcambilder. Det ser antagligen lite bättre ut på riktigt än på bilderna :)

Jag hade två krav: ingen rak lugg och behåll längden. Frisören förklarade att ju mer jag sparade på längden desto tunnare blir det. Jo, men visst det är jag med på. Som tur väl var behöver jag inte oroa mig för att längderna ska bli tunna.. hon klippte nämligen av dom -.-

Dilemma - gå och duscha ikväll och förstöra master-plattningen från frissan eller låta bli och hoppas på det bästa inför imon? Nej, jag får nog ta och gå och duscha ändå - så mycket som jag pillar i håret lär jag se ut som en liten fettboll imorgon annars.



 

2 april redan :)

2009-04-02
Godmorgon! Det är lika soligt och fint ute idag som igår - vilket fortfarande håller mig på bra humör.

Förresten, eftersom att jag ytterst sällan läser mer av artiklarna än just rubriken köpte jag faktiskt BLT:s aprilskämt igår. Böter om man inte har synlig hundbajspåse, jo men visst. Men samtidigt förvånade det mig inte - mellan skolan och varvet får man gå lite zick zack och slalom pga av alla slarviga hundägare så ett krafttag där är ju bara att vänta.

Bäst att göra sig iordning for school nu.
Mina små lejon hälsar




Morgontrötta men ack så söta <3

Värme! :D

2009-04-01
17:20 är det 11°C ute i skuggan och eftersom att vi har vårt uterum på södersidan visar den skuggtermometern 25ºC, vilket också innebär att det i solen är hela 35 heta grader. Så jag kastade mig ut för att njuta av värmen och solen, men jag sprang i omgångar och hämtade saker som solglasögon och dricka. Men jag står envist fast vid att jag inte ska klaga - så mycket som jag klagat på kylan på sistone. Släppte ut kisarna lite så att de fick sola lite de också.


En del av vårt uterum .. inte så bra bild.


Min lilla tiger är hungrig så han gör allt för mat - inkl. poséa för matte.

 
Titta, strike a pose!


En något sötsliskig men iallafall kall drink satt inte helt fel i värmen.

Nu ska jag faktiskt ta tag i saker och ting och jobba undan lite innan lovet (!) så att jag bara kan njuta av att ha min älskling här utan att behöva göra avbrott i det roliga för att skriva om internationella relationer eller för att arbeta med böjningar i spanska, eller varför inte ... ja, ta vad som helst. Först upp: koreakriget! -.- men, innan dess ska jag visa på vilket sätt min lillebror bestämt sig för att fira värmen:


Varmt klädd, World of Warcraft och en lustig lösning för att den trådlösa telefonen var utom räckhåll -.- Fint.



Förlovningsdag

2009-04-01
Idag är det min och älsklingens förlovningsdag!

Ett år går verkligen fort när man har roligt. Det är lite tråkigt att vi inte kunde träffas idag och göra något mysigt, men det är så det går när man kämpar på distans. Oavsett så är jag på bra humör och har firat lite för mig själv med onyttig mat och film - vilket är den ultimata sysselsättningen efter nationella provet i svenska.

Antar att jag iallafall får en liten pratstund över telefon med Simon senare ikväll och bara det gör mig på ännu bättre humör :) Det är varmt och skönt ute så jag tror att jag ska fördriva lite tid med att gå ut på en fotorunda. Klockan är ju trots allt bara två.


Hittade ett kort på en mycket glad Simon och en väldigt nöjd Sixten i ryggsäcken.

Min profilbild