Flygplatsblogg

2009-01-24

Här sitter vi på flygplatsen och kämpar med datorerna. De kostar 19 kronor i timmen att använda, inte så mycket... men det känns mer när man betalar för att använda en dator och explorer (nej inte internet..) kraschat och man inte kan starta upp det. Simon (som skulle ha datorn från början) fick så vackert betala för en dator till. Sammanlagt har vi hittills använt 6 minuter så det kändes inte riktigt värt det. Tänkte passa på att skicka en liten hälsning till er som ska vakna upp till en regnig dag.

Klockan 13.30 landar vi på Canarieöarna och får lov att ställa tillbaka klockan en timme, så 12.30 bär det av mot lägenheter, pool och mys. Med kameran i högsta hugg ska jag försöka att faktiskt visa upp lite bilder när jag väl kommer hem - japp, kamerasladden är hemma =)

Nu ska jag springa och tvätta händerna efter att ha skrivit på århundradets absolut skabbigaste tangentbord. Vad har folk på fingrarna när de sitter här egentligen? Wait, jag vill inte veta! Kaffe och tvål då alltså, helst inte i samma kopp.

Vi hörs!
/Kitty



Random internetbild<3


Dansbandsfunderingar

2009-01-22



Ja, vad heter man inte när namnen tryter?
Gert-Jonnys är ju också en'a riktiga snyggingar med sina outfits.
Får lägga in en bild på dem också.



Men ett band man inte skojar bort det är Pelles! Christer Sjögrens gamla polare.
Fast jag måste nog säga att jag tycker byxorna verkar sitta en aaning tight? Hehe


En inte så tyst bastasjö-visit

2009-01-22
Idag blev vi utsjasade i Bastasjö nästan hela klassen. Varmt klädda och hyfsat glada vandrade vi iväg till Stuga#1 där vi delades in i tre grupper om ~7 och fick reda på vad de olika stationerna skulle handla om. Det var tre stationer. Den första gick ut på att sitta och stirra in i lägerelden i 25 minuter - och vara tysta. Efter det fick vi en fackla och med det lilla ljus den försåg oss med skulle vi ta oss ett varv runt sjön - och vara tysta. Väl framme vid station tre skulle vi sitta i skogen i ungefär 30 minuter och titta upp mot himlen (som förresten var ett enda stort moln) - och vara tysta. Det däringa tysta var nog för avslappning, men vad är avslappnande med en mörk skog?...

Självklart var min grupp inte tyst någonstans som tur väl var :) En grupp bestående av Emil, Henrik, Jerker, Sjöberg, Micke och Skrevet.. och så jag - när skulle den vara tyst? Lite påfrestande ibland kanske, men mestadels roligt. Ett vilt kottkrig utbröt i skogen när det var vår tur att sitta där och filura. Det var helt okej sålänge kottarna inte träffade mig.. men det gjorde de. Min kind klagar högljutt över detta, men troligtvis (och förhoppningsvis) är jag den enda som hör det.

Nu sitter jag på mitt rum och doftar lätt (svårt) av kol, korv och blöt skog. Det blir en lång varm dusch snart, eller varför inte ett bad?


Trädet i Bastasjö - hej å hå, innan det blidde mörkt.

Min!

2009-01-21
Jag och älskling har 16 månader tillsammans idag.
Skulle bara kärleka mig lite.


Kisekaos

2009-01-21
Mycket skolarbete, lite kvällsposten, en latte och en middag senare bestämde jag mig för att ta en paus. En paus lång nog för att hinna hämta en mise att kela med litegrann. Oturligt nog för mig var misen inte så bra på att skriva som jag hade hoppats och det blev därför lite komplicerat när jag skulle ta tag i saker och ting igen. Tack misen för att du är så snäll och hjälpsam. (stjälpsam?)


Först fick jag hjälp med sätta i USBminnet


Sen fick jag ett uppmuntrande tal


Efter det fick jag experthjälp med fotograferingen. <3

Soff-style ;)

2009-01-21
Jag och min awsome lillebrorsa tittade på Top Model ikväll och såhär såg det ut. Han kör sitt manliga soff-ligg...



... medan jag körde mer hej-jag-ligger-och-dräller-i-soffan stilen. Tack bror för att du tog ett så smickrande foto of my ass, not.


Nästa vecka ska jag prova hans stil - såg så bekvämt ut.

Mammas 40års dag!

2009-01-21
Idag fyller min lilla mamma 40.. (eller öh, jag menar.. 35!) så det ska vi fira med lite trevliga gäster, trevlig mat och trevliga barn. På bordet står massa röda rosor från pappa och i datorn lurar över 200 recept som jag skrivit ner fint och prydligt under typ tre veckors tid från hennes omöjligt stökiga kokbok. Mer presenter gömmer sig i alla hörn ;)

Kom precis hem efter att ha blivit hämtad vid skolan av pappa - i racerfart. När jag kom in i köket stod mamma när så jag pratade lite med henne innan bror #1 kom in. Jag hade hört pappa säga att han ville gå estet-musik... så jag improviserade ihop ett långt tal om varför han inte borde göra det och gå Samhäll Ekonomi istället. Jag går inte Ekonomi, tycker det är .. mindre roligt med ekonomi. Det är inte så att jag försöker hindra honom från att följa sina drömmar trots tondövhet, det är bara det att jag tycker att hans val är liite konstigt med tanke på att hans drömjobb är revisor. Räkna strängarna på gitarren?

Nej hej å hå, nu blir det lite mer skolgrejs innan gästerna kommer. På fredag börjar ju resan mot Canarieöarna för min del! Kitty + Simon + Lägenhet + All inclusive = Haha! Det blir inte bättre! Eller okej, det hade kunnat vara så året om .. det hade varit bättre. Men som sagt, ska jobba undan lite så att jag inte har så mycket att göra där. Vem vill sitta inne? Och ute kan man väl inte sitta, då smälter ju allt från mp3 till dator. Japp, jag har smält två mp3spelare i mina dagar, skulle föredra att ha min iPod intakt och osmält.

Vi hörs lite senare
Tjingeling så länge!

Vapen och mygel

2009-01-19
Äntligen är datorn ominstallerad, tom, fräsch och redo att börja användas. Snabb är den också - vilket den inte varit på ungefär ett år. Började bli lite väl långsamt när det kunde ta över 10 minuter (!) att öppna Word. Just nu känns det som att sitta vid en helt ny, om än lite smutsig, dator! Rawr. Håller också på att dra över lite saker till den från den externa hårddisken. Det tar på krafterna när det inte går som man vill.

Läste lite om krig idag på samhällskunskapen. Jag förstår mig verkligen inte på det, krig alltså - samhällskunskap är helt okej. Jag menar, det finns lagar och regler för hur ett krig ska föras. Man får bland annat inte bomba sjukhus, använda vissa vapen eller döda civila, men trots det dör civila på sjukhus på grund av vissa vapen, bomber och raketer som helt osökt råkade hamna just där.

Personligen röstar jag för att krig ska äga rum på en äng, ett fält, med svärd och en jäkla massa kroppsbepansring. Varför inte pistoler om de ändå håller sig på ängen? frågar ni då, jo för att ett vilt avfyrande med pistol inte kräver lika mycket styrka och träning och för att då skulle vi bara få ett fult litet skyttegravskrig efter ett tag ändå.

Om man nu vill få slut på alla krig - vilket alla möjliga politiker säger till höger och vänster - varför satsar man då så mycket pengar och tid på vapenutveckling och vapentillverkning? Jo, för att alla ljuger och har sig för att komma åt så mycket makt som möjligt. Skulle alla "komma överens" om att sluta tillverka vapen så finns det fan ta mig alltid något litet land som sitter och löder ihop en liten slangbella i hemlighet för att de ska ha övertaget. Tillit människor! Tillit.

Alla bör dessutom komma ihåg att de vapen som ska "skydda ditt land" (yeah .. so they say) är tillverkade av de som bjöd lägst.

Shoemania

2009-01-18

Kunde inte låta bli att lägga upp en bild på de här urtjusiga skorna jag köpte i Stockholm. De kostade 800:- så man kan ju fråga sig om det var värt det? Svar definitivt.



Röda Converse. Den ultimata vår-skon. Nu gäller det bara att vänta in själva våren också!

Tredje dagen gillt

2009-01-18
Tre hela dagar sedan jag bloggade sist. Så kan det gå om inte Internet är på - men nu gott folk, verkar det vara tillbaka på riktigt!

I fredags fick jag ett tokryck på min dator och stormade in i lärarrummet och halvt bad halvt krävde en ominstallering av min dator first thing på måndag morgon. Det måste vara då för inte en chans i världen att jag litar på att det bara tar "20 minuter". Jag har ju faktiskt programhantering vid 15.30 så man får ju stressa på lite.. haha.

Idag har det varit en mysig dag. Simon har varit här, helgen är som den ska vara. Har jobbat undan en hel del faktiskt lyckats få ihop en del kryss på min "att göra"-lista. Nästan så att jag är lite stolt över mig själv.

Fredagen den 6e februari flyttar Simon till ett eget litet place och det är najsing. Det kommer kännas så mycket mindre obekvämt att åka ner då än om jag vet att jag ska bo hos en något excentrisk kvinna i randiga leggings och ...tja, randiga leggings är väl vad hon har på sig. En tröja med. Hennes känsla för att stapla kartonger på varandra i hela lägenheten är också väldigt vass och jag beundrar henne för det. Kan dock inte låta bli att fundera lite på hur likt det kan bli ett dominospel om man tar bort en låda vid golvet?

Just nu doftar det Daim Skogsbär och clementin i hela mitt rum så det ska jag försöka göra något åt.
Tjingeling

Fingerleder, massage och dudes med mustasch

2009-01-15
Jag firar dagens andra 10-minuter-med-Internet omgång med ett litet kvickt blogginlägg innan jag fortsätter med både Rent Hus och Strindberg. Rent Hus som i ett skolarbete och inte en städmani. Strindberg som i författaren med rolig mustasch och inte någon random dude.

Det var massage idag på Lok&Motion med klassen, det var super även om jag inte vågade döda Emma. Hon dödade inte mig heller though. Jag är fortfarande halvvan vid högstadietidens misshandelsmassage utförd av Vinämner Inganamn. De som trodde att det var en rolig finländare (kunde inte förmå mig att skriva finne för att jag fortfarande inte är mogen nog för att inte misstolka/läsa det) hade fel. Men han var både blek, blond och pratade roligt. Likheterna var många, men trots det hade han en dålig låtsasfinska och ett inte så finskt riktigt namn. Hmpf. Nåväl, tillbaka till massagen. Massösen där verkade sjukt cool faktiskt och jag har redan bestämt mig för att gå dit på massage någon gång eftersom att jag är så stressad hela tiden. Och så ska jag ta reda på vad det står på hennes tatuering..

På tal om tatueringar - pappa har äntligen gått med på att skriva på den där urdumma lappen som säger att jag ska få tatuera mig. Lycka. Nu ska jag bara ha tag på rätt person (som jag redan försökt muta med mat en gång.. det får väl bli glass nu då) att rita upp det åt mig. Glad.

Moment of stolthet över mig själv måste nämnas: slog ringfingret ur led idag. (Det var inte mitt stolta ögonblick). Jag sa seriöst "satans racksingens"... la upp handen på bordet och slog tillbaka det. Min smärttröskel sträcker sig till Kina. Nej, det gör det inte. Men med lite is gör den det. Rawr.

Garantier

2009-01-14
Min pappa har haft en väldig otur med bilar... det hela började när jag var liten och vi hade en sjukt bråkig Volvo. Nåja, idag kom pappa hem efter jobbet och berättade om den stora vita Mercedesen vars tändningslås åkt in i instrumentbrädan. Vi stirrade lite på honom och så sa han att det var ingen fara för han hade pillat ut den igen och lirkat in nyckeln för att kunna starta den. Dessutom hade han kört inom med den till Automek på vägen hem. Jaså, säger mamma då, men du kunde köra med den? Nej mamma, han drog den i ett rep? Hon tyckte inte det var så roligt svarat av mig. Vidare frågade hon; gick det på garantin? Ja mamma, alla försäkrar väl sina kunder om att de har en tändningslåset-trillar-inte-in-i-instrumentbrädan-garanti? Det tyckte hon var lite roligare iallafall. Det borde även finnas en min-backspegel-gick-av-pga-för-många-wonderbaums-på-samma-gång-garanti för raggare och bönder. Det kanske det finns? Speciell klausul?

Varför ställs det sådana smarta frågor hemma hos mig? Varför känner dom på Automek igen pappa och kommenterar; du har alltid så lustiga fel på dina bilar. Och varför, varför fungerar bara Internet 10 minuter åt gången?

HIMYM

2009-01-14
Det blev en tidig dag idag eftersom att jag och Emma fick jobba hemma på både engelskan och historian, vilket betyder att vi kunde bege oss hemåt redan klockan 13.30 - fantastiskt.

Mitt i allt plugg har det då och då blivit en paus för lite How I met your mother och nu, ve och fasa, har avsnitten på iPoden tagit slut. Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag nu överleva bussresor, tråkiga stunder och ... typ vilken stund som helst när jag blir sugen på att titta på det?

Säsongsavslutningen fruktansvärt bra på det viset att jag höll på att dö av att det inte fanns en fortsättning. Galet. Hjälp.


Godmorgon "vanliga arbetsdagen"

2009-01-14
Ett litet snabbisinlägg såhär på morgonkvisten. Stressigt värre då jag måste skynda mig för att hinna med bussen, med vad gör jag? Jag får ett sånt sug efter att skriva av mig så att jag inte kan packa ner datorn. Hmm..

Idag är det en halvlång dag bara så det var way mycket bättre än en average måndag (for example) då jag går typ 08- 16.30. Det är en vanlig arbetsdag, säger mamma glatt och ler lite åt min olycka. Men(!) jag arbetar ju inte så varför ska jag ha en arbetsdag då? Och vad arbetar folk med som sökt jobb utefter vilka tider man får? Dagens fråga.

Top Guru

2009-01-13
Äntligen är det gjort! Jag har ätit "mat" tillagad i Robins mackjärn. Som jag har väntat på den här stunden! Eller, tja något i den stilen. Jag bjöd in mig själv och köpte både bröd och ost på vägen för att försäkra mig om att det skulle finnas där. Bra val. Det blev en trevlig mat/musik-stund som varade ett par timmar, tillsammans med Robin och Fredrik och I must say; jag är på bra humör.

På bussen hem träffade jag Jonathan (med eller utan h?) aka Boris! Ett roligt samtal om allt från Steve Vai till Coca Cola. Don't you forget that CD! Nåväl, när jag väl kom hem var det perfekt timat för att slå på Top Model och på det följde filmen The Guru, en kärlekskomedi som jag bara älskar! (Inte Love Guru! Fel fel) Har sett den för femte gången idag. Japp, femte. Under filmens gång skrattar mamma åt några äldre dansande indiska tanter och konstaterar att sån ska hon minsann bli när hon blir gammal! Jag undrar då varför hon vill bli indier?



Det visade sig att hon inte ville bli indier, även om det för en sekund säkert verkade lockande med prickar i pannan och härliga klänningar som har ett konstigt namn jag inte kommer ihåg, (sari?). Istället ville hon bara bli allmänt excentrisk och gå på danskurs med sina minst lika uppklädda väninnor och småskratta förtjust när den unge snygge dansläraren säger något som inkluderar vader, anklar eller något annat som på 1800-talet klassades som förbjudet. Nej, okej.. det kanske inte riktigt stämde heller, men dansandet och skrattandet ingen riktigt förstår sig på skulle hon nog ha iallafall.

Redo för en påtvingad dos Strindberg innan bedtime.
Tjing



Jåågah

2009-01-12
Här sitter jag i skolan och har svenska. Ja, jag och Emma jobbar flitigt med uppgiften om August Strindberg, men man måste såklart ta en liten rast ibland också.

Tidigare idag var det alltså yoga, på källarplan på Militärhemmet. När vi kom ner fick vi ta av oss skorna och alla fick byta om i olika skrubbar, toaletter, skrymslen och vrår. Först när vi skulle byta om efteråt hittade jag och Emma omklädningsrummen. En fantastisk upptäckt. Från början hade vi bytt om mitt inne i ett tomt gym. Det var speglar överallt så vi ställde oss längst in i ett hörn till vänster, men när vi var klara och kikade in efter några andra som gått in efter oss lade vi märke till att de miljoner speglar som fanns gjorde att man kunde se personerna ifråga om man bara kikade rakt in. Hm, pinsamt. Förhoppningsvis tjyvkikade ingen när vi var där xP

Yogan bestod av underliga men lätta rörelser så som "kissa hunden" som Emma säger,  "grodan" och "rulla rumpan". Vi tjejer med talang lyckades såklart fastna i lotusställningen.

Det var lite avslappning efteråt med filtar och kuddar och såklart somnar jag. ^^ Vaknade med världens timing så det märktes tydligen inte för fem öre. Feck yeeh.

Oh, mercy me!

2009-01-11
Ännu en söndag vigd åt skolarbete har passerat och jag undrar lite vart helgerna egentligen tar vägen? Igår satt jag och jobbade i 7- 8 timmar (no mercy!) men det känns som att högen med saker att göra inte krympt det minsta.

Simon och pappa åkte ut till Jämjö för ett tag sedan för att hämta lite av varje; både kläder, gitarrer och diverse pryttlar som behövs imorgon. Simon åker alltså tillbaka till Malmö imorgon istället för ikväll - vilket gör mig mäkta glad. Själv har jag yoga imorgon på Militärhemmet vid 10.00 med klassen. Militärhemmet är varken logement för kadetter eller ett äldreboende för sk. "krigsveteraner" som gör allt för att överträffa varandra med ärr, fiskehistorie-liknande berättelser om hjältedåd som aldrig ägt rum och allvarliga diskussioner om hur ärtsoppan var i bespisningen på deras tid samt vilka tortyrmetoder befälen kom på. Nej, något sådant är det alltså inte. Det enda jag vet att man faktiskt kan göra där (i en allmänt överflödigt tom lokal) är att fika på torra kakor och ibland en bulle, ha konferens eller (tydligen) yogapass. Man kan förstås också sätta upp musikalen Grease, som jag var med i för ~ 2 år sedan. Nostalgi.

Coming up; latte, boyfriend och How I met your mother.

Mått med måtta

2009-01-10
Idag har vi haft en mycket diskussion här hemma gällande mått.
Hur stora är saker egentligen? Var går gränsen? Vi har diskuterat de något luddiga begreppen och kommit fram till en ordningsföljd. Minst till störst.
  • Smula
  • Snutt
  • Snuda
  • Liten bit
  • Bit
Efter dem följer såklart de vanliga måtten. Men det man måste ju kunna de där måtten om man ska veta vad som kommer före. För att kunna enas om hur mycket en snuda är hade vi kycklingfajitas och imaginära fläskkotletter till vår hjälp.

Fler mått vi också har försökt reda upp är tum, fot och famn. Tar man med sig sin stora farbror att köpa ved om man får en famn för 59:-? Ska en pappa med 45:or köpa virke? Hur många fötter får jag på en av pappas? Men den stora frågan är ändå: hur stor kan en näsa bli? Är den större än 12 tum är det ju en fot. Och Kung Kalle i stan, det är en halv tum(me?) från att vara en fot som sticker ut från hans jackärm. Räcker det inte med att vi hade en "den läspe och halte", ska vi ha en mutant också? But then again, kanske stämmer proportionerna inte riktigt.

Ett annat viktigt mått är helt klart "stenkast". Ett skånskt myntat uttryck som innebär ~ 44,5 meter. Dock tycks det variera lite beroende på vart i Sverige man befinner sig. I Stockholm är ett stenkast lika med en halv gågata. I Skåne kan ett stenkast vara flera hektar. Vart bor grannen? Ett stenkast ditåt! (Gå tre åkrar och följ fyra gärdsgårdar åt väst). I Norrland är det ännu lite mer. Vart bor grannen? Ett stenkast ditåt. (Ta snöskotern, alt. V40n, 2 mil åt öst sen svänger du vänster och fortsätter 1 mil till. Den tama renen kommer och möter dig.)

Nu ska jag bege mig "strax ditom köket" och äta smulpaj.
Tjing

Operations-bilderna

2009-01-09
Här kommer de bilder jag lovade från min sk. datorkirurgi som mest gick ut på att stilla min nyfikenhet och få utlopp för undertryckta aggressioner.






Inte-nät -.-

2009-01-09
Fortfarande Internetlöst hemma hos mig och jag lider något otroligt varje kväll/dag/morgon.. när som helst, när jag inte kan skriva i bloggen pga av inte-nät.

Just nu sitter jag i skolan och efter att ha kikat på schemat har jag insett att jag var här alldeles för tidigt, men det gör inget för jag är glad ändå. Simon följde nämligen med mig till skolan idag också. Yay. Efter en ganska seg snooze-morgon och en frukost som faktiskt intogs i badrummet blev det den vanliga bussresan som tar ~23 minuter. Ett avsnitt av How I met your mother är ca 23 minuter så det är ju purrfect.

20 minuter till desktopen börjar och jag sitter och funderar på vad för film vi ska gå och se ikväll. Har jag nämnt att jag är glad? <3

Händer det något roligt får ni nog höra det.

Första skoldagen

2009-01-07
Det är lite svagt med Internet hemma hos mig just nu och jag kan inte för allt i världen begripa vad det beror på. Tänkte att jag  får väl passa på att ge ifrån mig ett livstecken medan jag sitter här i skolan och har alldeles för mycket Internet (ja, jag tänkte att jag kanske kan sno med mig lite?). But then again, lite svårt att få ner den i väskan?

Igårkväll åkte älsklingen tillbaka till Malmö för att det var tentadags idag på morgonen. Det gick tydligen bra och de skulle ut och fira det litegranna, men söt som han är så sätter han sig faktiskt på tåget till mig igen och stannar ytterligare ett par dagar. Det blir som ett extra långt after-jullovs-mys. :)


Jag på programhanteringen innan lunch

5 januari

2009-01-05
Goder afton lilla bloggen.
Dagens funderingar handlar om nätverk. Jag har kämpat i flera dagar för att lyckas få Internet att fungera på min dator. Jag har provat det trådlösa, att sno kabeln från en av de stationära, koppla det genom rautern och så vidare. Ingenting har fungerat. Men nu satt jag här i soffan och sneglade lite på den vita donglen från 3 som Simon lämnat på soffbordet. Jag tyckte att jag fick en lysande idé, plockade upp den och startade upp datorn. När den väl startat upp skuttade jag lite upp och ner i soffan av glädje för att Internet ääntligen fungerade. Jag klappade lite på dongeln och berättade för den hur duktig den var. Men då(!) upptäckte jag att jag inte hade pluggat in den i USBporten. Smart.

Förresten så är det som om datorn tänker alldeles själv ibland och minsann, den är ond. Eller tja, iallafall riktigt retfull. Den känner på sig när jag vill göra något roligt - då fungerar det inte. När jag måste göra något stört tråkigt - fungerar den. Men om jag mot förmodan skulle känna mig på humör för att ta itu med det där tråkiga ... då, fungerar det inte heller.

Just nu öppnar bror min sina födelsedagspresenter. Han fyllde 15 igår, men kom hem från träningslägret först idag. Hej å hå som det kan gå. Kisen letar förgäves efter lite inslagspapper att gnaga på och jag funderar på att gå och hämta lite mer juice..

Radiomorgon

2009-01-04
Godmorgon (hehe.. bosniskt) bloggen, bilderna dröjer lite från operationen eftersom att jag som vanligt bekvämt nog inte har något sladd med mig, men ni ska se att de kommer snart.

Just nu sitter jag i sängen invirad i ett varmt och gosigt täcke och dricker ett stort glas juice och snart kommer drömprinsen in med frukost på sängen. Ja, frukost vid halv tolv. Det blev en sen kväll igår, precis som alla andra kvällar den här veckan. Man får ju passa på när man inte behöver sömnen nämnvärt. Jag vet, det kommer tillbaka och biter mig i ändan men det problemet får jag väl facea då.

Sitter och lyssnar på radion och funderar lite över deras spellista. Först trycker vi en en och samma låt tre gånger under samma timme (minst) sen tar vi en annan låt och trycker in den två gånger under samma timme. Nästa timme tar vi en låt fyra gånger och en annan tre - på det viset behöver vi inte spela lika mycket annan musik.

Och en annan sak jag har tänkt på - under de så kallade önsketimmarna. De släpper fan bara fram de som önskar de där jobbiga låtarn som man hör hela tiden annars ändå. Antagligen även det pga av att de vill slippa betala för annan musik. "Hej, Darin tack!"  "Oh, det är en bra låt! Vi spelar den genast" "åååh jaa!" TIO MINUTER GÅR. "Hej, Darins andra låt tack" Den spelas och sen önskas återigen Darins första låt och yada yada.

Och vad fan är en "bubblare"?

Dr Kitty, kirurg.

2009-01-03
Ett fyra dagar långtg uppehåll över nyårsafton, nyårsdagen, en vanlig dag och Johans födelsedag. Ja, ett sådant har jag haft.

Det har varit mycket nu de senaste dagarna; gäster utan speciella gester, en del bråk, mycket stressande och mycket (men tydligen inte tillräckligt) plugg. Jullov, har jag sagt det? Jullov.

Idag har det inte hänt mer än att familjen suttit ner med varsin kopp varmt té och en lussebulle var. Dumt nog var det russin i degen så min lussebulle gick via Simon Russinrensare innan den nådde min lilla mun Något annat som ska nå min mun snart är en supergod tomatsoppa som han står i köket och jobbar med för fullt. Jag vet, Kitty + soppa = ... nej? Men jo. Man blir förresten hungrig efter att ha utfört kirurgi på en dator för över 10.000:- Kan ni höra mig? "Skalp...öhm, skruvmejsel?" Svetten rinner och man kastar då och då en blick på sin syster/medhjälpare mest bara för att de gör så på cityakuten. Visste ni förresten att under de scener de spelar in på cityakuten på operation med munskydd... de säger inte sina repliker. De står faktiskt och säger saker som "medicinskt skitsnack bla bla, vad har du gjort i helgen?" eller "jag gillar skiftnycklar". De lägger till rösterna sen.

Tillbaka till ämnet; Simons dator råkade ut för det klassiska scenariot Dator vs. Mark och jag fick sedan operera på spillrorna. Vet nu att det yrket inte verkar vara något för mig. Fem lustiga lösa delar blev till ... 346 lustiga lösa delar som hamnade i en plastkasse och bars ut till annat skräp (som faktiskt inte varit på OP). Min nyfikenhet stillades iallafall och jag lyckades rädda RAM- minnet. Fuck yeah. 2 GB till min dator hallå hallå. Nåja, operationsbilder kommer senare.

Min profilbild