Nu förstår jag!

2010-05-29

Mumsig meny

2010-05-26
Vi ska ha köttbullar till middag. Vad vill du helst ha till?
Rotmos, potatismos eller plåttermos?



Only God knows hur många gånger jag gick på den när jag var liten.



Plåt-termos :D

Blåsning

2010-05-26

Update: Det kom en elektriker och gjorde precis samma sak.

Sitter vid matbordet i min alldaylong-tisha och sneglar lite på klockan. Snart dags att göra sig iordning och åka ut till Rödeby. Blir bara en natt nu istället för en halv vecka som vanligt haha. Knappt man behöver ta med sig någonting. Ja, förutom datorn då som är absolut nödvändig i alla väder. Min trogne följeslagare.

Baby sitter och bilshoppar online som vanligt typ. Hittade faktiskt några fina att sätta bokmärken på. Nu är det bara pengarna som fattas haha. Men den fetaste lönechecken ever awaits honom ändå för alla gånger chefen ringt in honom den här månaden. Borde inte vara så mycket som saknas efter den ändå.

Gonna göra mig ready nu.

Citat:
"Fördelen med att handla via bilfirma är att man blir mindre blåst"


Hemmastadda rörmokare

2010-05-26
...eller vad de nu är.

Hur som helst har jag varit tvungen att vara hemma idag eftersom att varmvattenberedaren gått sönder och en ny ska installeras. Mamma och pappa kunde inte åka ifrån jobbet på någon random tid då de kände att de kunde komma (you know how hantverkare är...)

När han kom första gången knackade han på dörren - antagligen mest för att det var låst, sa jag till Rydell. Min poäng bevisades när han kom tillbaka två timmar senare med en medarbetare och bara klev rakt in genom dörren och in i tvättstugan utan att ens knacka, ropa in eller ge något tecken ifrån sig. Vi satt i matrummet och var alltså inte en synliga från hallen. Ja, där ser man.

Där ser man vad som händer när man inte låser dörren om sig. Påminner lite om de där irländska stenläggarna som knackade på hos en dam och frågade om hon ville ha garageuppfarten stenlagd? Nej, det ville hon ju inte. Senare åkte hon hemifrån och när hon kom tillbaka hade de likförbannat stenlagt hennes uppfart och tvingade henne att betala för det - går ju inte att  bevisa att det inte fanns något muntligt avtal liksom.

Anyways - min poäng är att ni alla borde låsa era dörrar! Om ni inte vill ha en ny varmvattenberedare installerad i er fråvaro dvs.

Ja, jag säger nej till invandring

2010-05-24
Inledningsvis
Visste du att i bara Karlskrona kommun (där vi med inräknade förorter kommer upp i 63.000 invånare) har hela 130 länder representerade? Inget fel med en multikulturell kommun. I Sverige är vi cirka 9 300 000 invånare varav 1 600 000 är invandrare - alltså 17,2%.

Invandring är fine. Men personligen har jag lite problem med det. Inte mot personerna i fråga som kommer till Sverige, utan just med själva invandringen. Vilket kontroversiellt ämne va? Men ibland läser man artiklar som gör att man bara vill slå någon i huvudet med en spade - rent ut sagt. Vi tar in omkring 100 000 invandrare varje år nuförtiden, grovt räknat. Vad händer med arbetslöshetsstatistiken tror ni? Det finns inte jobb till alla de som redan bor innanför landets gränser, så vad gör vi? Vi tar in fler.

Många människor behöver någonstans att ta vägen och kan inte vara kvar i sitt land av olika anledningar - men är Sverige det enda landet i hela världen? Danmark vet jag, stängde sina gränser ett tag för att ta hand om de som redan bor i landet - men usch och fy - det är inte politiskt korrekt att neka någon att komma in även om det skulle betyda landets direkta undergång. Med tanke på att Sverige förmodligen är det mest PK landet sedan Pangea så är problemet ganska uppenbart.

Politiskt korrekt - definiera respekt?
Termen Politiskt Korrekt är... fjompig rent ut sagt. En dålig omskrivning av sanningen. Vi är bara rädda för att göra något överhuvudtaget. Ett land fyllt av små vita fegisar som lyder blint under ord som: diskriminering eller kvotering. Gränsen överträds så många gånger när vi ska "respektera andra kulturer". Kan någon definiera respekt? Respekterar vi andra kulturer, folkslag etc mer om vi gör oss av med svenska traditioner - så som att sjunga nationalsången? Ha skolavslutning i kyrkan? Äta julskinka? Viss specialbehandling är förståelig, så som att barn som inte äter gris får ha specialtallrikar i skolserveringen för att de inte ska ha varit i kontakt med kött innan. Annan specialbehandling förstår jag personligen inte alls. Svenska pojkar får inte ha keps inomhus. Muslimska flickor får ha burka så att bara ögonen syns. Det är visserligen en diskussion för sig.

Vit flagg
Ja, inte får den blågula vara ifred iallafall. Jag kunde ju ana mig till att det skulle komma en debatt om huruvida man ska få fortsätta fira den svenska nationaldagen då den tydligen inte är PK nog. Men nu är det tydligen ett ämne huruvida man ska fortsätta hissa den blågula flaggan då korset representerar kristendom. Se bara den här artikeln. Förövrigt den artikel som fick mig vilja slå någon med den tidigare omnämnda spaden.

Ett axplock av vad jag tänker på just nu. Håll med mig eller brist ut i ett ramaskri.

D40 try-out

2010-05-24
För att vara första gången älsklingen använde min Nikon D40, med manuellt fokus, var det inte helt kassa bilder må jag säga *ägd*


Balklänning

2010-05-24
Efter en varken lång eller egentligen speciellt hård dag parkerade jag mig i vardagsrummet med min älskling. Jag hade precis hämtat balklänningen from sömmerskan i stan och kände naturligtvis att jag måste prova den. Släpade ner min Nikon D40 och handed it over. Såhär blev resultatet.

   

Testade dans- och studsmöjligheten i kreationen också
Fyra av fem toasts


Och så vidare för helvete

2010-05-21
Trender på facebook... jag hatar dom.

Först började en massa fragbitemänniskor skapa grupperna ;PppPpp som spred sig som en löpeld. Det var ändå något man kunde acceptera, scrolla vidare och glömma liksom. Men nu... nu jäklar. Nu ska man scrolla som en galning för att komma förbi ett enda gruppnamn. Det tar upp en halv Facebook sida! Man får nu klicka "äldre händelser" för varje grupp! (ok, inte riktigt - men galet nära!) Bilden jag tog här var liksom vad som fick plats på min skärm, sen fortsatte den löjligt långt ner.

OKEJ ELLER EJ?



En solig fredagskväll

2010-05-21
Afternoon people. Eller kväll är det väl antar jag, men det såg så ljust ut utanför fönstret när jag började skriva att jag knappt kände något behov av att rätta mig själv.

Det var regnigt och grejer imorse :/ besvikelsen var total. Men nu är det soligt och fint igen, lagom tills att man ska in och äta, kolla på Så ska det låta och allt annat man kan tänkas komma på att göra en fredagskväll. Jag vet att Erik är ute och leker på Paintballbanan ikväll för att göra den iordning för morgondagen, så tur för någon att solen skiner iallafall!

Inte fått lika mycket gjort idag som jag tänkt, men vet ni vad? Skit samma. Men lika glad för det är jag... osv. Skulle (som jag tjatat så mycket om) hämtat balklänningen idag! Såg fram emot det trots att jag visste att det skullle kosta mig mina absolut sista riksdaler. När jag väl kommer dit är det... *trumvirvel* ...en söm som är fel! Så jag får prova helvetet medan hon nålar och så får jag komma tillbaka på måndag. Känns verkligen toppen. Balen är på fredag. Hatar att inte ha saker och ting färdigt i god tid. Framförhållning<3

Hur som helst, Amy Diamond vs. Sara Löfgren ikväll i Så ska det låta. Vad tycker vi om det?

Sommardröm

2010-05-21
Jag ser faktiskt inte lika mycket ut som Pocahontas idag - phew!

Ska ta bussen till skolan om en timme ungefär. Har alldeles för mycket att göra idag, fattar inte riktigt hur jag ska hinna med det. Det enda som är lite roligt är iallafall att jag ska få hämta balklänningen hos sömmerskan idag. Hoppas nu att den passar och inget gått snett, då blir det ett riktigt QQ-moment ska jag tala om för er.

Anyways. Igår var det bastuvarmt ute och strålande sol. Så jag packade ju ner lite sköna sommarkläder igår när jag skulle åka hit till Rödeby. Men vad är det för väder när jag vaknar? Det ösregnar. Lagom stor besvikelse. Jag som hade en så skön sommardröm. Här är en video om en annan sommardröm!


Stridsmålad Pocahontas

2010-05-20
Kvarten: Sverige - Danmark

Tur det, var nästan rädd att danskarna skulle sätta dit oss där ett tag med tanke på hur de spelat i år, men tji fick dom - as usual.

Fick lite tid över idag just innan jag skulle till jobbet, så då tänkte jag: SUIT UP! Det blev swim suit:en och nu sitter jag här i sängen och ångrar det något alldeles jävulskt faktiskt. Det var varmt, det var superskönt, det var allt en sommardag ska vara! Men tydligen har det gått alldeles för länge sedan jag sist såg sol - så jag hann glömma bort hur det känns att komma in efter en liiiite för lång stund i solskenet utan SPF... Röd som en kräfta är jag. Brände hela bröstet och den där obligatoriska randen under ögonen och över näsan. Ser just nu ut som en stridsmålad indian. Pocahontas ftw.

Det blev ett vattenkrig mellan mig och min elskling också. Första rundan fick jag vattenpistolen som inte fungerade. Fail. Andra rundan hade jag inget att skylla på - men jag fick till ett fantastiskt headshot, rätt i ögat på honom faktiskt (A) Tyvärr räckte det inte till seger så genomblöt fick jag så vackert sätta mig i solstolen igen och försöka torka till.

Sen blev det jobb iallafall eftersom att karlarna ska ut och äta och fjanta sig imorgon så mina tjänster var needed idag redan. Trött som en alpacka, men nöjd med dagen. Om ungefär en timme blir jag hämtad och så bär det av ut till Rödeby. Mår lite mysko faktiskt - hoppas det går över tills imorgon!

Christians konfirmation

2010-05-16
Det var väldigt trevligt igår måste jag säga! Mycket roligare än jag trodde att det skulle bli om jag ska vara ärlig. Vi blev väl en sisådär 17-18 personer hemma efter själva konfirmationen, så det var livat i holken. Har förövrigt aldrig varit med om en präst som fnittrar eller kladdar glitter i ansiktet på konfirmanderna förut, men sådana var rätt roliga ändå. Mer konstiga präster åt folket!

Jag tog massvis med bilder och filmade och hade mig. Aldrig i livet att jag skulle orka ladda upp alla, men här kommer ett litet smakprov iallafall.


Citat

2010-05-15
Alice:
Lagfest hos Djurgården. Vi ska nu spela en låt som vi vill dedikera till alla våra fans, som tyvärr inte är här då deras son gifter sig.

Rydell:
......

Pappa:
Djurgårdens nya internationella låt: You always walk alone.

Rydell:
.......

Kitty:

"Har du en hjärna?" "Ja!" Så håller man på Djurgården ;PppPpp

Rydell:
.....

Kitty:
Grundadet av Djurgården sändes på Tv faktiskt. FCZ hette det visst.


Alpacka

2010-05-15
Hur mår alla efter gårdagens mösspåtagning?

Wasn't there - men är ändå trött som en alpacka. Väcktes klockan 05.30 av mina hyperaktiva katter som skuttade runt i rummet och klättrade runt på min mage. Kändes som ett perfekt sätt att starta dagen på. Not.

Christians konfirmationsdag idag, var precis och hämtade tårtan inne i stan. Ett riktigt mästerverk som jag ska ta kort på och lägga upp sen, I promise. Om ungefär en timme kommer min lilla kusin (kan man fortfarande säga lilla när hon fyller 12?) över för att jag ska sätta upp hennes hår innan vi ska till kyrkan. Dock har jag ingen inspiration alls till vad jag ska göra. Och lilltjejens förväntningar är through the roof liksom. Jag har en hel del googlande framför mig helt enkelt.

Tips?

Magnus Betnér i köket

2010-05-14
Kommit hem från en ganska seg eftermiddag på jobbet. Mycket att göra idag helt enkelt. Tråkigt som attans att man missar mösspåtagningen (den riktiga liksom...) men det var inte mycket att göra åt det. Får ta igen det på studenten helt enkelt! Så gott jag kan iallafall, ska ju trots allt iväg dagen efter - inte världens smartaste att ta den resan med en rejäl baksmälla. Men en skaplig sådan orkar jag nog med trots allt.

Jobb, jobb, jobb. Satte upp en lapp i köket på kontoret idag för att underlätta min börda litegrann. Var dock tvungen att byta ut den mot en svensk lapp efter någon timme då det gått upp för mig att engelska inte var pojkarnas huvudämne i skolan back in the days. Oavsett så tyckte jag iallafall att min lapp var rolig. Föreställde mig den i samlingen med fula tvättstugelappar. Och jaa... jag är en sån människa som inte drar mig för att skratta åt mina egna skämt ibland. Sorgligt men sant. Man kan inte vara Magnus Betnér hela tiden.


Fredagsmorgon

2010-05-14

Vi var ändå tvungna att gå och lägga oss inatt efter ganska många timmar framför datorerna. Vaknade av att min käre far ringde till Rydells mobil, gaah. Efter det var det en stunds Absolut Slöande i sängen innan vi skuttade upp för en CS-match :D Storsmisk, fick jag.

Just nu sitter vi alla fyra och klickar runt lite, mest Youtube:ar skulle jag väl vilja påstå. Om ett par timmar bär det av hemåt igen från Destination: Ingenstans för jag ska jobba och ha mig. Ikväll kommer kusinerna också (: Nice nice.

Nej, nu ligger jag efter här! Gotta go...


Mmm... Mara-vad?

2010-05-13
Litet stopp innan vi ska ut till Absolut Ingenstans för två dagars intensivt nördighetshöjande. LAN med John och Hedda, nice! Haha.

Oh! Älsklingen hittade en ny sorts läskig choklad idag, såg jag när jag steg in i bilen. Mjölkchoklad med polkagris. Känns inte det som det ultimata halsbrännemedlet, eller är det bara jag? Bättre än den där med läskiga fyllningar iallafall, inte alls förtjust i dom nämligen. Brrr....

Kommer säkert Marabou Sill lagom till midsommar. Marabou Nubbe passar utmärkt i sortimentet med fyllningschoklader. Marabou Kebab för de som vill och slutligen Marabou Caviar för finsmakarna.

Morning

2010-05-13
God morgon på folket!

Vaknade 07.30 utan någon direkt anledning, skuttade runt lite och hamnade slutligen i duschen. Så nu sitter man här och väntar på att håret ska torka. Har en sån där risig period när hårfönen är ett big no no. Man kan ju tänka sig att håret ska vara lite tacksamt som får självtorka men icke! Istället tar det fem gånger så lång tid på sig som i vanliga fall bara för att jäklas, I'm sure of it. Intressepil.

Kastade i mig lite frukost när klockan slog åtta för att hålla svältdöden borta. Därför sitter jag nu nöjt och väntar på min andra frukost som antagligen äger rum så fort pappa kommer hem igen. Det var några jäkla huliganer som spred ut alla kundvagnar som fanns på Amiralen över hela parkeringen. Pappa tyckte inte att Rydell skulle behöva fixa det själv på jobbet så han åkte ner för att hjälpa till. Hjälte (:

Hittade en Illustrerad Vetenskap! Maybe baby ska man lära sig något innan frukost #2. Återkommer om så är fallet ;D


Puss

2010-05-12
Galet, men jag har faktiskt inte sovit en enda natt utan min pojkvän på flera månader, men idag gör jag det. Sängen känns väldigt stor måste jag säga. Försöker breda ut mig lite extra men riktigt så tjock blir jag inte ens om jag försöker. Finns inte riktigt någon vars värme man kan stjäla heller. Nåväl, mer täcke åt folket --> mig.

Godnatt älskling ♥




Hausfrau

2010-05-12

Tog mig i kragen idag och städade mitt rum. Det är lite som det där paret i Volvoreklamen som stannar vid macken och tar bilder för att det händer så sällan. Kanske inget superbra tecken. Släpade iallafall in dammsugaren och rockade loss med den. Dammsugade faktiskt av gardinerna också, det fastnar en del i den längden som är precis innanför balkongdörren. Tummade lite på tyget och funderade på om jag inte skulle stryka dom också? Men där gick gränsen! Någon måtta för det allt lov att vara. Mamma är nöjd iallafall, snyggt och städat till Christians konfirmation. Hon kommer säkert att kommendera mig till att bära upp min enorma skosamling härnäst.

Jawohl, mein Führer! ;D


123 ABC?

2010-05-12


Blev helt förtivlad när jag insåg att jag faktiskt inte insett att det inte bara var vanliga bokstäver. Vad känner jag att jag behöver göra åt detta? Sitta mindre vid datorn. Vad gör jag åt det då? Startar steam.

Sorgligt.

Mössa på!

2010-05-12

Wow, det är på riktigt nu!

Det tog bara 15 minuter i klassrummet innan det blev Mössa på. Fick lite historia om mössan yada yada, och sen ett härligt bildspel med bilder från bland annat kick-off:en i ettan! Såg mig själv helt svartklädd med dubbla nitskärp, nitarmband och jag är ganska säker på att jag hade en tiara på mig också. Fan va man såg ut o.o

Sen kom de allra första matkortsbilderna! Det var riktigt roligt att se hur mycket folk förändrats. Och att Håkan inte förändrats alls. Trygghet i vardagen?

Blandat med skratt och falsett försökte vi oss på att sjunga studentsången. Vem i hela friden skriver en sån knäpp melodi? Mösspåtagning 1 av 2 avklarad, på fredag är nästa -> "den riktiga". Får väl se hur det blir med det.


Mösspåtagning 1/2

2010-05-12

Vad sjunger du i kyrkan?

2010-05-11
Det finns några rediga klassiker att sjunga i kyrkan som tillexempel Trygga räkan (tryggare kan ingen vara) eller Herrens segelbåt (Herren Sebaot). Men jag har fastnat för en speciell sång som passar bra nu lagom till skolavslutningar och konfirmationer!

Melodi : Den blomstertid nu kommer

Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för stor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.
Generande behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi stannar inomhus.

De krav som sommarn ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera,
vi tar en kaka till!


Baby sis

2010-05-11

"Lillasyster" efter lite photoshoppande. Hon var stolt så hey, här är resultatet (: Gullunge<3


Iuly<3


Talk to the hand

2010-05-11
Sjukt med folk som kan behandla en efterblivet dåligt och sedan ignorera en ett tag bara för att senare låtsas som om ingenting hänt. Men det kan du feteglömma, lilla du.


Gullefjun

2010-05-11
Vem vill jag slå på nosen idag?

Jo, folk som kastar små ulliga, gulliga, fjuniga kycklingbebisar i stora plastkorgar bara för att köra ut dem i en lagerbyggnad för att hälla ut dom i stora högar på varandra. Tusentals och åter tusentals små pyttiga kycklingar... Trevligt jobb.

Klockan är bara elva, men jag sitter redan på kontoret. Tidig och lång arbetsdag idag kanske? Ja, varför inte. Har ändå inget annat för mig.

Hörde av Sofie idag att det tydligen skulle vara något student-igt imorgon... Någon som vet vad hon pratar om?!

Hjärnskador, bananer och balansering

2010-05-10
Olika stora pupiller är tecken på hjärnskada eller eventuellt hjärtumör.

FYI så är mina pupiller olika stora.

Men så trodde ju läkarna att jag hade en hjärntumör ett tag också. Kändes inte så överdrivet roligt kan jag inte påstå. Men det visade sig att det "bara" var en blödning på synnerven. Låter det bättre menar de?

Jag har inte den blekaste om varför jag funderat på detta idag, men det har jag iallafall. Eller tja, det har pendlat mellan pupill-tankar och banan-funderingar. Kollade nämligen på en film idag på Samhällskunskapen som handlade om att de kemikalier de använder i (e.g.) Nicaragua gör arbetarna sterila. Den latinoamerikanska advokaten Juan Dominguez kämpade tillsammans med sin partner Duane för att få ersättning av fruktföretaget (itc. Dole).

Jag  blev berörd av att se de stackars arbetarna i Supreme Court och jag ville ge Doles försvarsadvokat en rak jäkla höger. Jag vet att han bara gjorde sitt jobb, men jag ogillar honom iallafall. Dumhuvud.

Dock kommer jag inte sluta äta bananer, man kan inte ge upp allting bara för att det finns orättvisor på andra sidan jordklotet, även om det vore galet politiskt korrekt av mig. Dessutom är jag vit och självisk och bananer gott.

Vilket äckligt seriöst inlägg det här blev då. Nu ska jag dricka Pepsi och spela Counter Strike! There, balansen är återupprättad.


Fyra månader av solsken

2010-05-09

Today's the day då jag har fått spendera fyra underbara månader med den här sötsaken. Mys!


... och jag älskar hans kollar-på-bolibompa-look ;D


Aktivitet: låg

2010-05-09
Aktiv... skulle jag inte kalla mig själv.

Igår hade jag inte tid att blogga för jag var upptagen med att spela Counter Strike. Se, där var en mening jag aldrig någonsin trodde att jag skulle skriva. Men vafan liksom, någon gång måste man ju prova. Jag var milt sagt ingen naturbegåvning och tur var väl det.

Idag däremot har jag varit betydligt mer seriös och faktiskt (!) skrivit färdigt den där Samhäll C-uppsatsen. Äntligen, äntligen! Påbörjat nästa uppgift på listan som även den är en mastodontuppgift, nämligen Engelska C. Oh hey life, didn't see you there behind all that school. Ska bli skönt med lite ledighet snart iallafall. Bara en tredagarsvecka nu! Torsdag till måndag är det ett litet minilov. Tack Jesus Kristus för att du kände för att flyga litegrann. Inte klokt vad man kan göra till heldag egentligen. Ge det lite tid så är vi snart även lediga på Kanelbullens dag. Svenskar och prioriteringar ♥ Jag menar, det var ju inte alls länge sen det bestämdes att vi skulle vara lediga på Sveriges Nationaldag istället för någon av Pingstdagarna. Om det är någon som på fullt allvar vet vad Pingst innebär - do tell me!

Klockan närmar sig tio och sängen börjar se inbjudande ut. Jag väntade iallafall till efter åtta för att inte samla på mig allt för många pensionärspoäng.

Tjing!

Office blog

2010-05-04
Att blogga från kontoret is the shit.

Idag hade jag bara en lektion eftersom att Supersnälla Sofie gett oss ledigt från samhällskunskapen och eftersom att jag inte skulle göra Cambridgeprovet i Engelska idag. Det sistnämnda hade jag visserligen velat göra, men jag missade det där datumet då jag skulle säga att jag faktiskt ville göra det. Attans bananer...

Hur som helst, har "bott" ute i Rödeby hos älsklingen sen i lördags. Supermüsigt förutom att man förfryser tårna om man går på golvet i hans rum. Så det står antingen mellan att härda fötterna (!) eller att skutta runt som en liten känguru på en filt varje gång jag ska någonstans. Naturligtvis så håller jag ju mig till alternativ nummer två.

Tillbaks till stycke #1 så sitter jag alltså på jobbet och skriver på min uppsats nu innan jag ska börja jobba. Det är varmt, skönt och tyst och jag har tillgång till en gigantisk kakburk! Har riggat upp min laptop på chefens skrivbord och snurrar nöjt på stolen - fördelen med att pappa är chef är alltså fri tillgång till stolssnurrande. wiii. Ser iallafall löjligt seriöst ut när jag vrider på stolen mellan två datorer och någon gång då och då håller på sådär proffsigt med en bunt papper som alla coola typer på film. Ser framför mig hur jag lägger ner pappersbunten, kollar upp, "lägger märke till kameran" och sedan sitter blixtstilla och ler sådär klassiskt medan vinjetten till min egen kontorsshow fortsätter spela. aaaah... (:

Sisters in arts

2010-05-03
Min "lillasyster" gjorde en så söt bild idag som hon ville att jag skulle lägga upp på min blogg, så det väl klart att jag gör det! Gullunge (:

Nu är klockan 14.00 vilket innebär att jag suttit här ett gott antal timmar och verkligen försökt att skriva på min jefla uppats, men inte kommer jag någonstans inte, precis som förutspått. Äpple till lunch, nöjd och glad.


Bäää, va korkat

2010-05-03
Jaha, vad får man när man går upp tidigt på morgonen? Jag gick upp klockan 7 för att älsklingen ändå skulle upp då, så varför inte? Gör mig iordning och åker till skolan, närvaro närvaro närvaro<3 Men såklart är det just idag som alla lektionerna är inställda... Vad gör jag nu då? Jag får så vackert sitta i skolan till klockan 18 när teatern börjar. Kanske skulle kunna fått något gjort om det inte hade varit för att jag inte kan koncentrera mig här -.-'' Varför vände jag mig inte om och sov några timmar till?


Min profilbild