Träningsvärk!

2008-11-28
Idag var det lång sovmorgon men trots det blev det stressigt när lilla Kitty skulle till skolan. Springa till bussen och oj oj oj vad tight det blev med tid. Efter att ha, med träningsvärken Allan, sprungit till skolan möts jag av glada människor som konstaterar att Kitty inte har några lektioner idag. Kitty blir då ganska sur och stampar hela vägen tillbaka till busshållsplatsen bara för att märka att bussen precis gått. Som tröst går Kitty in på Kronan, beväpnad med en enkrona och trycker ut ett stort jordgubbs(typ...)smakande tuggummi ur en automat och trösttuggar lite på det i väntan på nästa buss.

När Kitty kommer hem igen möts hon av ett välstädat rum, men även av en envist klarlysande julljustake som skrattar elakt åt henne och påminner henne om att det är jul - jättesnart. Kitty skrattar då tillbaka åt ljusstaken och fyller sängen med de julklappar hon med sitt uppiggande tuggummi inhandlat medan kortet ännu hade pengar på sig. Sedan släcker hon ljusstaken..

Efter denna något annorlunda update om dagens strapatser har det blivit dags att bege sig till stationen för att hämta en styck trött Simon.

 Tjingelingilingonskogen



Innan du kommenterar kan du tänka på att sätta namn på ditt inlägg.
Anonyma kommentarer kommer helt enkelt inte att få någon uppmärksamhet.

Då min blogg inte är en reklampelare, rekommenderar jag att du läser inlägget
innan du gör reklam för dig själv, din bloggtävling eller dina nya kattungar.

Sen är det fritt fram att dela med dig av vad du tänker på; fluffiga saker,
tips eller feedback, men vårda ditt språk. Det här är inte mellanstadiet.




Ditt namn
Kom ihåg mig

E-postadress: (syns bara för Kitty)


URL/ Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback

Min profilbild